resim yok
15 Mart 2013 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili iddia magazin gündemini meşgul edecek gibi görünüyor...

Genç şarkıcıdan şaşırtan Kıvanç iddiası!..

"İşporta" şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden şarkıcı Aynur Aydın verdiği röportajda Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili “'Çok seksi' diye bayıla bayıla anlatırdım hep Kıvanç Tatlıtuğ'u ve bir gün pat diye karşılaştım! Öylece kalakaldım, heyecanlandım. O da benim fanım çıktı! Albümü almış, 'Sakın Ha' favori şarkısıymış. '4 numara hangi şarkı?' diyorum, tak diye söylüyor. İnanamadım. Çok şeker bir insan." ifadelerinde bulunarak Tatlıtuğ'un kendisine hayran olduğunu iddia etti.

İşte o röportajdan satır başları

* İnternette sizinle ilgili çok fazla “seksi kadın” yorumu var. Siz kendinizi seksi buluyor musunuz?

- Özel hayatımda hiç bulmuyorum ama kamera önünde ya da sahnede öyle bir kadın çıkıyor ortaya... Başka bir ruh haline giriyorsun o an çünkü... Çok başka bir enerji. Anlatamam. Zaten kendim de anlamıyorum. Vahşi bir kadın çıkıyor. Bayağı bir hayvanlaşıyorsun! Müzik beni o ruh haline sokuyor.

* Yurtdışından gelen tüm şarkıcı Türk kızları mutlaka Hadise ve Atiye ile kıyaslanıyor. Bu sizi rahatsız ediyor mu?

- Hayır, hem de hiç rahatsız etmiyor. Sonuçta onlar da yurtdışından geldi, onlar da genç, güzel, seksi ve yetenekli... Onun için, doğal olarak kıyaslanıyoruz.

 



* Hadise’nin müziği sizce hâlâ ilk geldiği günkü gibi Avrupa standartlarında mı, yoksa Türk’leşti mi?

- Bu zor bir soru tabii... Şahsi fikrimi sorarsanız, Hadise şu an Türk müzik sektörüne uygun müzik yapıyor. Ve gayet de başarılı yapıyor bu işi...

 

* Kalamaz mıydı Avrupa sound’unda? Sonuçta bu sizin ilerideki durumunuzu da gösteriyor; albümün satması, geniş kitlelere ulaşması açısından...

- Yok, hayır... Ben matematiksel düşünmüyorum albüm yaparken. “Şöyle yaparsam satar, şöyle yapmazsam satmaz” dersem bu müzik olmaz...

 



KIVANÇ TATLITUĞ BENİM FANIM ÇIKTI

* Kıvanç Tatlıtuğ hayranıymışsınız, öyle mi?

- “Çok seksi” diye bayıla bayıla anlatırdım hep Kıvanç Tatlıtuğ’u ve bir gün pat diye karşılaştım! Öylece kalakaldım, heyecanlandım. O da benim fanım çıktı! Albümü almış, “Sakın Ha” favori şarkısıymış. “4 numara hangi şarkı?” diyorum, tak diye söylüyor. İnanamadım. Çok şeker bir insan.

 

 


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin