resim yok
24 Mart 2011 - 00:00

Geniş Aile 82. Bölüm özeti ve fragmanı

 

Berrak ve çocuğunun aniden ortaya çıkışı nikahın karışmasına neden olur.Cevahir, Katip ile birbirine girerken Zeynep ortadan kaybolur!

Cevahir'in eski eşi Berrak'ın çocuğu ile nikaha gelip itiraz etmesi bir anda her şeyi alt üst eder. Çocuğun Cevahir'den olduğu iddiası ortalığın daha da karışmasına neden olur Cevahir'in suçlamalar karşısında sessiz kalması ise Zeynep'in kalbini fena yaralar. 
 

Çıkan karmaşanın içinde Zeynep, kimseye görünmeden sessiz sedasız ortadan kaybolur. Berrak ise oğlu Cüneyt ile birlikte Kirişoğulları'nın evine gelir. Muazzez, Nazan ve Hafize Nine, Berrak'tan hiç haz etmezler. Fakat Kuddusi Baba, çocuğun gerçek torunu olma ihtimaline karşı fazla yumuşak davranmaktadır. Gönlü ve aklı Zeynep'te olan Cevahir sevdiğinin peşini bırakmamaya kararlıdır. Bütün engelleri aşıp onunla konuşmak için harekete geçer. Bu arada Berrak'ın yaptığı gizli konuşmalardan şüphelenen evdeki kadınlar onu takibe alırlar. Ancak karşılarında hiç ummadıkları bir isim ve gizli kapaklı bir plan vardır.

 

82. Bölüm Fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin