resim yok
10 Ocak 2007 - 00:00

100 oyuncuyla deneme çekimi… Uzun süren ön hazırlık çalışmaları… Ve müthiş bir prodüksiyon… Ayşe Kulin'in 3 ayrı öyküden oluşan Geniş Zamanlar adlı eserinin çekimlerine başlanmadan bugüne kadar, benzerine rastlanmamış uzun ve titiz bir ön hazırlık çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Ata Türkoğlu şunları söylüyor: "Tüm ekip arkadaşlarım, senarist Mahinur Ergun ve Ayşe Kulin, 1 hafta süren deneme çekimleri nedeniyle adeta kampa girdi… Özellikle Ayşe Kulin, çekimlere katılan sanatçı arkadaşlarımızın saçıyla, makyajıyla, kıyafetiyle kısacası bütün detaylarıyla bizzat ilgilendi ve ortaya çıkan oyunun eserindeki karakterlerle çelişmemesi için çaba gösterdi… Cast'ı oluşturmak için yüze yakın oyuncuyla birebir çekimler gerçekleştirildi… Sonuç gerçekten de mükemmeldi… Artık Türk seyircisi bilinçli titizlik ve profesyonellik kokan işleri ayırt edebiliyor…" Biz de bu güzel yapımın galasında diziyi, yapımcı firma Koliba Film, Star TV ve oyuncuları ile izleme zevkini yaşadık. Buradan teşekkürü bir borç biliriz. Özellikle Ayşe Kulin'in bu güzel eserlerini ekranlara taşıyarak bizlerle buluşturdukları için...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin