Genius'ta Geoffrey Rush ve Johnny Flynn ikilisi Einstein olarak karşımızda!

National Geographic'in dizi projesi Genius'ta efsanevi fizikçi Albert Einstein'ın yaşamının bilinmedik yönlerini keşfe çıkacağız.

Volkan Küçükel
13 Kasım 2016 - 11:15
Gündem

Geoffrey Rush ve Johnny Flynn bugünlerde son derece zeki görünmüyor mu?

Geçtiğimiz aylarda duyurulan National Geographic'in dizi projesi Genius'ta efsanevi fizikçi Albert Einstein'ın yaşamının bilinmedik yönlerini keşfe çıkacağız.

DİZİDEN İLK FOTOĞRAFLAR PAYLAŞILDI

Albert Einstein'ın gençlik dönemi ve yetişkin halini canlandıracak isimler Johnny Flynn (Clouds of Sils Maria, Song One, Lovesick) ve Oscar ödüllü aktör Geoffrey Rush'ın (The Kings Speech, Pirates of the Caribbean, Shine) dizideki görünümleri yayınlanan ilk fotoğraflarla açığa çıktı.

16-11/13/genius0002.jpg

Einstein ile özdeşleşmiş dağınık beyaz saçlar ve bıyığıyla role yakışmış görünen Rush, Einstein'ın olgun halini oynarken; karakterin gençlik dönemlerini ise Johnny Flynn canlandıracak. Rush ve Flynn dışında oyuncu kadrosunda Emily Watson (Elsa Einstein), Michael McElhatton (Dr. Philipp Lenard), Seth Gabel (Michele Besso), Samantha Colley (Mileva Maric), Richard Topol (Fritz Haber) ve Vincent Kartheiser (Raymond Geist) gibi isimler de yer alıyor.

16-11/13/genius0001.jpg

GENIUS'UN HİKAYESİ

Walter Isaacson'ın eleştirmenlerce övgüler toplayan 2007 tarihli biyografi türündeki "Einstein: His Life and Universe" eserine dayanarak hazırlanan ve Nat Geo'nun ilk senaryolu dizisi olma özelliğini taşıyan Genius bir antoloji yapımı olarak planlandı. 10 bölümden oluşacak ilk sezonda Einstein'ın bir patent ofisinde çalışan mütevazı bir memurdan çağımızın en zeki bilim adamlarından biri olmasına uzanan yolculuğu ele alınacak. Her bir bölümle birlikte karakterin olağanüstü bilimsel başarılarının yanısıra tutkulu ve karmaşık ilişkilerini keşfe çıkacağız.

USTA BİR İSİM KAMERA ARKASINDA

Dizinin kamera arkasında Oscar ödüllü bir başka ismin de bulunduğunu hatırlatalım. Genius'un açılış bölümünün yönetmenliğini yapacak Ron Howard aynı zamanda uygulayıcı yapımcı olarak kadroda yer alıyor.

16-11/13/genius0003.jpg

Projenin yapımcılığını Ron Howard ve Brian Grazer'ın Imagine Television'ı, Fox 21 Television Studios, OddLot Entertainment ve EUE/Sokolow üstleniyor.

DİZİ NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Prag'da yapım aşaması devam etmekte olan Genius, 25 Nisan 2017 tarihinde National Geographic Channel'da izleyicilerle buluşacak. Yapım, dünya genelinde 171 ülke ve 45 farklı dilde yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin