Gerçek yaşam öyküsü Judas dizi oluyor!

Hollandalı Astrid Holleeder'ın anı romanı "Judas" televizyon dizisi oluyor.

Volkan Küçükel
13 Ekim 2017 - 14:05
Gündem

Birden çok istekli yapım şirketi arasında gerçekleşen rekabetçi teklif yarışlarının ardından Hollandalı Astrid Holleeder'ın anı romanı "Judas"ın televizyon uyarlaması yayın hakları Atlas Entertainment ve Amblin Television tarafından satın alındı.

"JUDAS" KONUSU

Gerçek bir hikayeyi gözler önüne seren Judas; Hollanda'nın kötü şöhretli suç lordu Willem "Wim" Holleeder'ın en küçük kız kardeşi Holleeder'ın hikayesini anlatıyor.

Astrid, Wim'in yanında yıllarca danışmanı olarak görev yaptıktan sonra hayatının en büyük riskini alma kararıyla mücadele içine girer: Kayınbiraderinin acımasızca öldürülmesinin ardından kardeşine karşı dönmek!

Judas genel hatlarıyla bir aile, ihanet ve bir kadının akıl almaz serüvenini konu ediniyor.

17-10/13/judas-dizisi.jpg

Atlas Entertainment'ten Charles Roven ve Richard Suckle ikilisi ile Amblin TV'den Eş Başkanlar Darryl Frank ve Justin Falvey dizinin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

Roven ve Suckle yeni projeleri hakkında "Astrid Holleeder'in hikayesini duyduğumuzda ağzımız açık kaldı ve kısa sürede onun zor unutulan, duygusal ve ilham verici yolculuğunda büyük bir televizyon dizisi potansiyeli gördük. Amblin Television'daki arkadaşlarımızla birlikte bu dizide çalışmak için çok heyecanlyız" derken Amblin TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey ikilisi ise şu ifadeleri kullandı:

"Judas; sayfaları hızlıca atlatan harika karakterleriyle tamamen büyüleyici bir gerçek yaşam hikayesi, güçlü bir aile draması ve inanılmaz derecede duygusal bir serüven. Astrid'in en çok satan hikayesini ekrana getirmek için Atlas'taki ortaklarımız Charles ve Richard ile birlikte çalışmak daha heyecan verici olamazdı."

Judas'ın yaratıcı ve oyuncu ekibinde kimlerin olacağına dair detaylı bilgilerin önümüzdeki aylarda ortaya çıkması bekleniyor.

17-10/13/judas-dizisi-konusu.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin