Geride bıraktığımız haftaya damga vuran magazin gündemi!

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

resim yok
11 Ocak 2014 - 11:44
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

ENGİN İLE NESLİŞAH EVLİLİK YOLUNDA

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yeni yıla, baş başa gittikleri Paris'te giren çift, son olarak Ulus 29'da görüldü. Yanlarında Neslişah'ın kardeşi Aslışah da vardı. Henüz basına yan yana fotoğrafı yansımasa da Neslişah'ın sevgilisini aile fertleriyle tanıştırmaya başlaması, bu ilişkinin evliliğe gittiği yönünde yorumlandı.

Çiftin yılbaşına Paris'te girmesi haberinden sonra Engin Altan Düzyatan ile eski nişanlısı Özge Özpirinçci, birbirlerinin Instagram'daki fotoğraflarını sildi. Bu gelişme üzerine, Düzyatan ile Alkoçlar'ın ilişkisinin ciddi bir yönde ilerlediğini söyleyebilir miyiz?

Üçüncü bir şahıs araya girene kadar beklediler sanırım. Artık Engin'in hayatında Neslişah var. O da eskiye ait fotoğraflar görmek istemez. Çok normal bir şey bu. Özge'nin hayatında kimse yok ancak Engin çok çabuk başka bir ilişkiye adım atabildi. Düzgün bir hayatı oldu bugüne kadar. Uzun süreli ilişkilerin adamı. Hayatını da düzgün bir çizgide yaşamayı seviyor. Neslişah'ın ise başından bir evlilik geçti. Ondan sonra da bir ilişkisi oldu. Şimdi de hayatında Engin var. Aralarındaki ilişki nereye gider bilemiyorum ancak Engin kendisine en yakın aileye girmiş oldu. Neslişah'ın dedesi sinemacı. Anneannesi de zaten usta oyuncu Hülya Koçyiğit. Eski aşkı Özge'yi evliliğe ikna eden Engin olmuştu. Neslişah'ın da bu fikre sıcak bakacağını düşünüyorum. Bir sürpriz beklenebilir bu çiftten.

 

KIZLARI VE NİŞANLISI ARASINDA KALDI

Rafet El Roman'ın kızları Su Elnur (16) ile Şevval Nur (14), babaları Ceren Kaplakarslan ile nişanlandığında cici annelerine Twitter'dan savaş açmış, "Boşuna umutlanıyorsun tatlı şey. Babama baskı yapmayı bırak, kabul edilmediğini biliyorsun" diye yazmıştı. Şarkıcı, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta verdiği konsere kızları ile nişanlısını da götürdü. Aradaki buzların erimesini, tarafların yeni yılda beyaz sayfa açıp kaynaşmasını istedi. Kıbrıs dönüşü Rafet El Roman havalimanında valizlerin peşinden koştururken, Su Elnur ile Şevval Nur, Ceren Kaplakarslan ile yalnız kaldı. Aralarındaki gerginlik ise dışarıdan bile anlaşılıyordu.

Kızların cici anneleriyle aralarındaki soğukluk geçecek gibi mi? Yakında evlenecek olan El Roman ile Kaplakarslan bu durumdan nasıl etkilenecek?

Kız çocukları babalarını paylaşamaz. Bir de Su Elnur ile Ceren'in arasındaki yaş farkı çok değil. Kızlar Ceren'i kendilerine rakip olarak görüyorlar. Ceren'in yerinde bir başkası da olsa yine aynı tepkiyi verirlerdi diye düşünüyorum. Babalarına çok düşkünler. Burada bir de anne faktörü var. Tuğba Altıntop'un kızlarını babalarına karşı doldurduğunu tahmin ediyorum. O yüzden Rafet'i, Ceren'le imzayı attıktan sonra zor günler bekliyor. Kızlarını nasıl ikna eder, ne yapar bilemiyorum. Çünkü kızların babalarıyla iletişimleri düzgünken, annenin yanına gidip gelince bu ilişki boyut değiştirebilir. Allah Rafet'e kolaylık versin.

 

TATLISES AŞK DEFTERİNİ KAPATMADI

Kısa bir süre önce eşi Ayşegül Yıldız'dan boşanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, paylaştığı fotoğrafıyla takipçilerini güldürdü. Acısıyla bilinen kırmızıbiberlerden oluşan halkayı boynuna asan Tatlıses, fotoğrafın altına "Çok şükür sevgilimle buluştum. Allah'ım sizlere de nasip etsin" notunu düştü.

"Tatlıses'in sevgilisi" denince herkesi bir heyecan kapladı. Gerçekten hayatına yeni birini aldığı zannedildi. Sizce Tatlıses'in hayatına bundan sonra biri girer mi yoksa imparator aşk defterini kapattı mı?

İmparator aşk defterini kapatmaz. Ancak uzun bir süre yanında kimseyi görmeyiz. O şu anda kızına, diğer çocuklarına ayıramadığı kadar zaman ayırıyor. Bunun dışında varını yoğunu çiğköfte dükkânlarına vermiş durumda. Geçtiğimiz günlerde bayilik toplantısı yaptı. Kuzey Irak'taki işlerini de büyütmeye çalışıyor. Bunun yanı sıra sağlığıyla ilgili tedavilerine devam ediyor. Bir yandan da müziğe nasıl döneceğinin hesabını yapıyor. Tüm bu yoğunluğun içinde aşk peşinde koşturacak değil. Tatlıses'le ilgili uzun bir süre aşk dedikodusu duymayız. Sonrasında ise ne olacağını yaşayıp göreceğiz.

 

FIRSATTAN İSTİFADE KAÇAMAK YAPTIYSA…

Popçu Murat Dalkılıç ile yaz aylarında Bodrum'da görüntülenip "Sadece arkadaşız" diye açıklama yapan Merve Boluğur, sonunda pes etti. Geçtiğimiz günlerde arabada görüntülenen çift, son olarak Etiler'de el ele görüntü verdi.

Merve Boluğur adeta sağ gösterip sol vurdu. Adının anılmadığı kimse kalmamasına rağmen meğer Dalkılıç ile birliktelermiş! İlişkilerini neden gizlediler? Sevgilisinin adı her gün başkasıyla anılırken şarkıcı neden çıkıp bir şey demedi de şimdi el ele ortalığa çıkıyorlar?

Merve Boluğur yapılan haberlerden hiçbir rahatsızlık duymamış. Gündem oldum düşüncesiyle sesini çıkarmamış. Ben gerçek sevgilimi biliyorum, o da beni biliyor deyip hayatına devam etmiş. Fakat ne olduysa bir anda el ele fotoğraf verdiler. Merve'nin kendine güveni korkunç derecede yüksek. Ünlüler fotoğraf vermediği zaman kızıyoruz, şimdi bolca malzeme verdiklerinde kızacak halimiz yok. Murat'ın ise, sevgilisinin adı başkalarıyla anılırken neden sessiz kaldığını bilemiyorum. Umarım bu haberleri fırsat bilip kaçamak yapmamıştır. Yoksa Merve kendi kendini kandırmış olur.[reklam]

YILIN GAFI ONDAN GELDİ

Ozan Güven, rol arkadaşı Pelin Karahan'la birlikte olduğu iddialarına sert yanıt verdi. Güven, "Prensip meselesi, ben kesinlikle aynı sette olduğum, birlikte çalıştığım bir insanla aşk yaşamam. Ayrıca benim bir çocuğum var ve 40 yaşındayım. Bu saatten sonra kalkıp da 25 yaşındaki bir kızla aşk yaşayacak kadar karaktersiz miyim! Böyle bir şey söz konusu olamaz, aramızda aşk falan yok."

Oyuncunun bu açıklamasından sonra gözler kendilerinden yaşça küçük kişilerle birlikte olan insanlara çevrildi. Arada 15 yaş fark olunca bu karaktersizlik mi oluyor?

Ozan'ın yaptığı açıklama herkesi şok etti. Bence yılın gafı bu. Yaş farkının karakterle ne alakası var! 40 yaşında ve çocuğu olan bir insan, 25 yaşındaki biriyle birlikte olunca karaktersiz mi oluyor? Çok saçma bir açıklama yaptı. 47 yaşında olan Yılmaz Erdoğan, beş yıl önce hayatını kendinden 16 yaş küçük Belçim Bilgin ile birleştirdi. 43 yaşındaki Hakan Ural, Sibel Can'dan ayrıldıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük olan Ezgi Can'la evlendi. 59 yaşındaki Aziz Yıldırım, 30 yıllık eşinden boşandıktan sonra 38 yaşındaki Gonca Çelikkıran ile hayatını birleştirdi. 63 yaşındaki Neco, 33 yıllık eşi Oya Germen'den boşandıktan sonra kendisinden 25 yaş küçük İdil Erge ile evlendi. Kibariye ile eşi Ali Küçükbalçık arasında 19 yaş fark var. Michael Douglas; Catherine Zeta Jones'dan 25 yaş, Harrison Ford; Calista Flockhart'tan 22 yaş, Rod Stewart; Penny Lancaster'dan 26 yaş, James Wood; Ashley Madison'dan 39 yaş, Nicolas Cage; Alice Kim'den 21 yaş büyük. En büyük fark ise Woody Allen ile Soon-Yi Previn arasında; tam 40 yaş. Bu liste yazmakla bitmez. Bence Ozan birkaç gün sonra, sözlerinin yanlış anlaşıldığı konusunda bir açıklama yapacak. Öyle demek istemedim diyecek. Eğer, "çocuğum yaşındaki kişiyle ilişki yaşayacak kadar karaktersiz miyim" deseydi bunu kabul ederdik, ancak çocuğunun yaşı da Pelin'le yakın falan değil. Ben şimdi asıl şunu merak ediyorum; Ozan Güven, eşi kendisinden küçük olan kişilerle aynı masada görüntülenirse ne olacak! O zaman atılacak başlık da şöyle olacaktır: "Ozan Güven, karaktersiz arkadaşlarıyla görüntülendi" Bu olursa lütfen kimseye kızmasın.

 

BU ADAMA DİKKAT!

Son günlerin olay adamı Akın Altan, bir konuştu pir konuştu! Altan'ın evliliğin eşiğinden döndüğü Ece Erken için söylediği, "Ece'nin ne iş yaptığını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla iki senedir çalışmıyor." sözleri ise herkesi şaşırttı.

Ece Erken'in, Akın Altan'ın işsiz olmasını sorun ettiği iddia edilmişti. Peki, neredeyse her gün magazin haberlerinde adı geçen Akın Altan ne iş yapıyor?

Şimdi söyleyeceklerimi Ece'yi savunmak için söylemeyeceğim. Onunla ilgili yazdıklarım da belli zaten. Ama Allah aşkına söyleyin, Akın Altan ne iş yapıyor? Bir arkadaşımız Akın'ın takla atmış, vuruklu arabaları alıp sıfırladığını ve sonrasında da sattığını duymuş. Oradan kazandığı 3-5 bin lirayı da kızlarla yiyormuş. İddialar bu yönde. Son günlerde de etrafını kadınlar sarmış durumda. Ne diyeyim, onunla gezen kadınlar da demek ki başlarına geleni hak ediyor. Bile bile lades diyorlar. Bengü bu adamla beş yıl geçirdi. Sonrasında ne oldu, boynuzlandı. Birinci kaynaktan aldım bu haberi. Kimse de yalanlayamadı bunu çünkü Bengü, Akın'ı bir kızla yakaladı. Bu haber her yerde duyulduk ancak sonrasında bu kez de Akın'ın rüzgârına Ece kapıldı. Ece'nin bu adamla ne işi var derken bir mekanda sabaha karşı Ece'yle karşılaştık. Yanıma gelip, "Sen nasıl bir adamsın. Hakkımda yazdığın her şey doğru çıktı, çok haklısın" dedi, gitti iki gün sonra Akın'la barıştı. Ben daha ne diyeyim! Şimdi Ece onu tokatlamış, Özlem Yıldız'la birbirlerine girmişler gibi bir sürü haber çıkıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Özlem zaten bu adamla alakası olmadığını söyledi. Bu kez de Ivana Sert'in Akın'a karşı bir şeyler hissettiği söyleniyor. Bu insanlar neden Akın'la birlikte olmaya çalışıyor? Neden ondan vazgeçemiyor? Kimsenin havalanmasına müsaade etmesinler. Onun yanında olmak isteyen kadınlar, hüsrana uğradıklarında hiç ağlamasınlar. Müstahaktır size derim. Bundan sonra onunla olmak isteyen kadınlara sesleniyorum; aman Akın Altan'a dikkat!

 

YILIN DÜĞÜNÜ BEDAVAYA MI GELECEK?

Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı'nın evlilikleri şimdiden olay oldu. Ekim ayında nişanlanan Buse ile Volkan'ın düğün tarihi sonunda belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Haziran 2014'te gelin olacağını duyuran Buse Terim, bir anda firmaların takibine girdi. Moda blogger'lığı yapan ve adından sıkça söz ettiren Buse Terim'in düğününe sponsor olmak isteyen firmalar, şimdiden harekete geçti. Oteller ve mekanların yanısıra düğüne sponsor olmak isteyen organizasyon firmaları, gelinlik, damatlık, alyans, masa süslemesi, davetiye, ayakkabı, mekan ve akla gelebilecek bütün detayları 5 yıldızlı yapmak istediklerini söyleyerek Buse Terim'in telefonlarını çaldırmaya başladı.

Nişanları da sponsorlar sayesinde bedavaya gelen çift, düğün için de aynı yolu izler mi? Yoksa, şimdiden Türkiye'nin en şanslı damadı ilan edilen Volkan Bahçekapılı, bu unvandan rahatsız olup tüm masrafları karşılamak için bu teklife ret cevabı mı verecek?

Yılın düğününün kahramanları Arda Turan-Sinem Kobal olacak diye düşünüyordum ancak son duruma göre zor gibi görünüyor. Bu yüzden tüm gözler Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çiftinin düğününe çevrildi. Sponsorlar da şimdiden yarışa girmiş durumda. Nişan bedavaya gelmişti ancak düğünde ne karar verirler kestiremiyorum. Zaten oteli sponsorlar karşılamaz, onun dışındaki tüm detaylarla ilgilenirler. Eğer çiftten olumlu bir dönüş alırlarsa sponsorlar yılın şovunu yapacak diye düşünüyorum. Yurt dışında bunun örnekleri fazlasıyla var. Çiftin buna ihtiyacı yok ama sonuçta bu kötü bir şey değil, tercihlerine saygı duymak lazım. Bazı düğünlere milyonlarca para harcanıyor, ayrıldıklarında ise bu para havaya uçmuş oluyor. Buse ile Volkan'ın düğününü uzun süre konuşuruz. İki aile de çok önemli. Her şeyin en iyisi için şimdiden hazırlıklar başlamıştır. Bu düğünde paralar sular seller gibi akacak demiyorum, sponsorlar sular seller gibi akacak diyorum.

 

 

CEM YILMAZ BOŞANDIKTAN SONRA TESELLİYİ ONDA BULDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin