Gerilim türündeki Killing Eve dizisini tanıyalım!

Gerilim türündeki Killing Eve dizisini tanıyalım! BBC America'nın Luka Jennings'in kısa öykülerine dayanarak hazırlanan orijinal senaryolu dizisi Killing Eve'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2017 - 19:47
Gündem

BBC America'nın Luka Jennings'in kısa öykülerine dayanarak hazırlanan orijinal senaryolu dizisi "Killing Eve"in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Senaryosu Fleabag'ın yıldızı Phoebe Waller-Bridge tarafından kaleme alınan dramatik gerilim türündeki dizinin oyuncu kadrosuna son dönemde Downward Dog dizisinde karşımıza çıkan Kirby Howell-Baptiste de dahil oldu.

Jodie Comer ve Sandra Oh ile rol arkadaşı olan aktrisi sezon içinde düzenli bir rolde izleyeceğiz.

"KILLING EVE" KONUSU

Killing Eve; psikopat bir suikastçi ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli iki kadının hikayesini ekranlara getirecek.

Eve (Sandra Oh), güvenlik hizmetinde çalışan ve masa başı işi nedeniyle casus olma hayallerini gerçekleştirme konusunda canı sıkkın, hazır cevap birisi; Jodie Comer'in hayat vereceği Villanelle ise şiddet uyguladığı işinin getirdiği lükse düşkün, zarif ve yetenekli bir katil olarak nitelendiriliyor.

17-08/30/killing-eve-dizisi-oyunculari.jpg

Bu son derece zeki ve birbirlerine aynı derecede takıntılı iki kadın bir kedi-fare oyunu misali kıyasıya bir rekabet içine gireceklerdir.

Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan Howell-Baptiste ise Eve'in ruhsuz asistanı Elena karakterine hayat verecek. İkili arasında ast-üst ilişkisinden öte aynı takımın birer üyesi gibi bir ilişki bulunuyor.

ABC'nin Downward Dog dizisinde Jenn karakteriyle izlediğimiz Kirby Howell-Baptiste ayrıca sene başlarında vizyonda olan A Dog's Purpose filminde yan rolde yer almıştı.

17-08/30/howell-baptiste.jpg

Netflix'in Love dizisinde Beth karakteriyle tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan aktris ayrıca HBO'nun yaklaşmakta olan dizisi Barry'de de tekrar eden bir rolle yer alıyor.

KILLING EVE OYUNCU KADROSU

Killing Eve'in diğer oyuncuları arasında Darren Boyd, Sean Delaney, Owen McDonnell, Fiona Shaw (Harry Potter, True Blood), David Haig (Four Weddings And A Funeral, Penny Dreadful) ve Kim Bodnia (The Bridge) gibi isimler bulunuyor.

KILLING EVE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri Paris, Tuscany, Berlin, Londra'da gerçekleştirilecek; ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak dizinin 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin