Gizem Karaca artık Kara Sevda'lı

 Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi tutku dolu aşk hikayesi Kara Sevda dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Gizem Karaca artık Kara Sevda'lı!

Sibel Karagöl
21 Mart 2017 - 23:43
Gündem

Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi tutku dolu aşk hikayesi Kara Sevda dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Gizem Karaca, Kara Sevda’da!

Birbirlerinden ne pahasına olursa olsun vazgeçemeyen Kemal ve Nihan’ın yaşadığı sıkıntılar ve Nihan’a takıntılı bir şekilde aşık olan Emir’in entrikalarıyla beraber gelişen bir dizi imkansız aşk öyküsü Kara Sevda...

17-03/21/ks.jpg

İçimdeki Fırtına'nın Denizi, Kara Sevda'da Mercan oldu!

Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizinin başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Bu sezon reytingler yüzünden ekrana erken veda eden İçimdeki Fırtına'da Deniz karakterini canlandıran oyuncu Gizem Karaca, Kara Sevda dizisinde Mercan karakterine hayat verecek.

17-03/21/den.Jpeg

Kara Sevda'lı Mercan nasıl biri?

Dizide Mercan karakterini canlandıracak olan Gizem Karaca, oyunculuk kariyerinde ilk defa kötü bir karakterle karşımıza çıkacak. Rol için heyecanlı olan Karaca, benim için ilginç bir deneyim olacak diyerek hayranlarını meraklandırdı.

Gizem Karaca Kimdir?

7 Eylül 1992 doğumlu olan Gizem Karaca, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı öğrencisiyken kayıtlı olduğu Ajansın güzellik yarışması teklifine hayır demeyerek Miss Turkey 2011’e katılıyor ve 2. güzel seçiliyor. Amerika'da bulunan New York Film Akademisi'nde, oyunculuk eğitimi alarak kendini geliştiren Karaca’yı hatırlayacağınız diziler ise Muhteşem Yüzyıl, Eve Düşen Yıldırım, Emir’in Yolu, Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü, İstanbul Sokakları ve bu sezon reytingler yüzünden erken final yapan İçimdeki Fırtına.

17-03/21/if4.jpg

Dizilerdeki başarısını beyaz perdeye de taşıyan Karaca’nın ilk sinema filmi olan Seni Seviyorum Adamım, izleyenlerden oldukça olumlu tepkiler almıştı.

Kara Sevda'ya Mercan karakterinin de dahil olması dengelerin alt üst olacağının sinyalini veriyor. Çarşamba akşamı yayınlanacak 61. bölümüyle Kara Sevda izleyicilerine yine heyecan dolu bir bölüm vaad ediyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin