resim yok
08 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizide rol alacak?

Güzel oyuncu Gizem Karaca Gold Film'in yeni projesi 'Benim Hala Umudum Var' dizisinde başrol oynayacak.

 

Benim Hala Umudum Var

Daha önce "Eve Düşen Yıldırım" ve "Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu" gibi dizilerde rol almış olan Gizem Karaca, Faruk Turgut'un sahibi olduğu Gold Film yapım şirketi tarafından yapımcılığı üstleneceği olan "Benim Hala Umudum Var" dizisinde başrolü oynayacak.

 

Rol arkadaşı sürpriz

Gizem Karaca'ya yeni dizisinde sürpriz bir erkek oyuncu eşlik edecek.

 

Eylül'de...

 

"Benim Hala Umudum Var" dizisinin Eylül ayında Show TV'de başlaması planlanıyor.

 

Kariyeri

 

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir..

 

Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir.Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.

Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir. Bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.1. sezon yüksek olan reytinglerin 2. sezonda düşmesi üzerine dizi erken final yaptırılmıştır.

 

Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır. Ama diziye yoğun eleştiriler gelmiş ve Gizem Karaca önceki başrol oyuncusu Hazal Kaya ile kıyaslanmıştır. Daha birçok sorundan ötürü dizi yayından kaldırılmıştır.
[reklam]
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy'un menajeri Selin Borankay'dır.

 

Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocak'ta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013'te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, usuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

 

 

Gizem Karaca foto-galeri için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin