Gizem Karaca sıkıntılı günlerini anlattı!

Star TV’nin yeni dizisi ‘Benim Hâlâ Umudum Var’ bu akşam ilk bölümüyle ekranda. Başrolü Berk Oktay’la paylaşan Gizem Karaca, sıkıntılı günleri atlattı.

resim yok
01 Temmuz 2013 - 17:01
Röportaj

Star TV’nin yeni dizisi 'Benim Hala Umudum Var' bu akşam ilk bölümüyle ekranda. Başrolü Berk Oktay'la paylaşan Gizem Karaca, sıkıntılı günleri atlattı.

Oyuncu, “Hayatı oluruna bıraktım. Artık kariyerime yoğunlaşmak istiyorum” diyor.

 

Başroller konuştu!

Kısa bir süre önce ABD’deydiniz. Neler yaptınız orada?

New York Film Akademisi’ne gittim. Sabah 8’de kalkıp metroyla derse gidiyordum. O yolda beş kere kaybolmuşumdur herhalde (gülüyor). 5-6 hocamız vardı, hepsi farklı teknikler öğretti. “Dört hafta neye yetecek” diye düşünüyordum ama aldığım eğitimin çok yararı oldu. Sesimi çok kontrolsüz kullandığımı fark ettim. Onun dışında doya doya şehri gezdim. Yazın çalışacağımızı bildiğim için bir fırsatını bulup Florida’ya kaçtım. Büyüdüğüm yer orası, 10 sene sonra tekrar gittim.

Adınızın karıştığı narkotik operasyondan dolayı sıkıntılı günler geçirdiniz. Bu bir kaçış mıydı?

Bir kaçış olmadı. Bu okulda eğitim almak için çok önceden başvuru yapmıştım. ‘Eve Düşen  Yıldırım’ bittikten bir hafta sonra ‘Emir’in Yolu’na başladım. O bittikten hemen sonra gidecektim fakat böyle denk geldi. Evet, sıkıntılı  olaylar oldu ama hepsi geçti. Hayatıma devam ediyorum.

O süreçte kendinizi nasıl hissettiniz?

Ben üzüldüğüm bir şey varsa, aşırı derecede üzülürüm. Mutluysam, çok neşeliyimdir. Duygularımı hep yükseklerde yaşarım. Ama şöyle bir inancım var: Kötü bir şey olduysa, beraberinde iyi bir şeyi getirecektir. “Her işte bir hayır vardır” diyorum. Tabii şu anın değerini bilip, yaşadığın kötü günleri unutmayacaksın. Şimdi biraz hayatı oluruna bıraktım. Artık kariyerime yoğunlaşmak istiyorum.

Bu projede size cazip gelen ne oldu?

Aslında okuyunca klasik zengin çocuk, fakir kız hikayesi olarak düşünmüştüm. O yüzden senaryoyu ilk okuduğumda üzüldüm. Ama çekmeye başlayınca klişe bir iş olmayacağını gördüm. Dokunaklı bir hikaye. Tesadüflere inan, sürprizleri seven insanların hoşuna gidecektir.

Sizin hayatınızda tesadüflerin yeri nedir?

Tesadüflere çok inanırım. Ama benim hayatımda şans faktörünün etkisi daha büyük. Hayatta karşınıza bir kere büyük bir şans çıkar. Benim şansım da katıldığım güzellik yarışmasıydı. Sonra dizilerde rol almaya başladım. Aslında güzellik yarışmasına uyacak bir kız değildim. Resmen bir erkek çocuğu gibiydim. Topuklu ayakkabılarla yürümeyi
ilk o zaman öğrendim.

Canlandırdığınız Umut’un nasıl bir hayatı var?

Umut’un hiçbir şeye vakti yok. Sürekli çalışıyor ve ailesine bakıyor. Çok monoton bir hayatı var.

“Aşkta mantık aramam”

Dizide bir aşk üçgeni  var sanırım.

Aslında tam olarak öyle değil. Zaten Umut da duygularıyla hareket eden bir kız olduğu için sadece kafası karışabilir. “Mantıklı olan tarafı seçeyim” diyecek biri değil. Ben de öyleyim, aşkta mantık aramam. İyi vakit geçiriyorsam, arkadaşsam, geziyorsam, tozuyorsam o kişi benim erkek arkadaşım olabilir.
[reklam]
Hayatınızda biri var mı?

Yok. Olduğu zamanlar oluyor, sonuçta 20 yaşında bir kızım. O kişiyi hayatımın merkezi yapıyorum. Ama oyunculuğun içine girince Umut gibi aşka vaktimin olmadığını öğrenmiş oldum. Annem babamla aynı evde yaşıyoruz. Onları bile  çekimlerden dolayı iki gündür göremiyorum. Bu kadar yoğun bir hayatın içinde kendime bile vakit ayıramıyorum. O yüzden başka birine haksızlık etmişim olurum bağlanırsam ya da kendime bağlarsam.

BERK OKTAY: “Sürprizli, ters köşe bir hikaye”

‘Benim Hâlâ Umudum Var’ın nasıl bir hikayesi var?

Dizi Umut’un hikayesini anlatıyor. Yaşadığı hayattan çok fazla mutlu değil. Annesi, kız kardeşi, üvey babası ve üvey babasının çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Ozan’la aşk yaşamasıyla hayatı ufak ufak değişmeye başlamış. Fakat hayal kırıklığına uğruyor. Daha sonra karşısına çıkan Hakan ise, hayatını tamamen değiştirecek. İşin dramatik kısmı: Hakan ve Ozan çok yakın arkadaşlar. Ama herhangi bir şekilde arkadaşının aşkını alma gibi bir durum yok. Çünkü Hakan, Ozan’la Umut’un hikayesini biliyordu fakat Umut’u tanımıyordu. Onlar ayrılınca bir şekilde tanışıyorlar. Umut’la çok güzel bir aşk yaşıyorlar. Ta ki Ozan yeniden  ortaya çıkana dek...

Bu hikayenin nesi sizi cezbetti?

Aslında çok alışılageldik bir hikaye. Ama içerisinde güzel sürprizleri, ters köşeleri var. Tanıtım fragmanlarında bile bir ters köşe izledik. Türkiye’de farklı işler çok uzun ömürlü olmuyor zaten. Seyircimiz sonunu tahmin edebileceği işleri izliyor.

Canlandırdığınız karakterden bahsedelim biraz.

Hakan, işkolik birisi. Bugüne kadar kadınlarla olan ilişkisinde bile hep işi ön planda olmuş. Ama Umut bütün kimyasını değiştirecek.

Aşk sizin kimyanızı nasıl değiştirir?

İnsan allak bullak oluyor gerçekten. Ama benim için de işim çok önemli. Bugüne kadar hiç kimse için işimden vazgeçmedim.

Birçok yeni iş  başlıyor. Bu dizi aralarından sıyrılabilecek mi?

Kalıcı olacağını düşünmesem içinde olmam. Güzel bir iş olacağını düşünüyorum. Her iş  iddialı başlar sonuçta.

 

 

BENİM HALA UMUDUM VAR'IN TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin