Gizem Karaca'nın hayali gerçek oluyor!

Star TV’de ekranlara gelen 'Benim Hala Umudum Var' isimli yeni dizide ‘Umut’ karakterini canlandıran ve yaşadığı kötü günleri geride bırakan Gizem Karaca, ilk kez bir sinema filminde rol alacağını açıkladı.

resim yok
12 Temmuz 2013 - 11:30
Magazin

Star TV’de ekranlara gelen 'Benim Hala Umudum Var' isimli yeni dizide ‘Umut’ karakterini canlandıran ve yaşadığı kötü günleri geride bırakan Gizem Karaca, ilk kez bir sinema filminde rol alacağını açıkladı.

Güzel oyuncu “Hayalim gerçek oluyor” dedi.

 

İlk defa...

Modern bir külkedisi hikayesini anlatan 'Benim Hala Umudum Var' adlı dizide başrol oynayan Karaca, ilk defa bir sinema filminde rol alacağını açıkladı.

New York Film Akademisi’nde oyunculuk dersleri aldığını hatırlatan Gizem Karaca:

"Eve Düşen Yıldırım dizisi, ilk oynadığım ve büyüdüğüm setti. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi benim olgunlaştığım yerdi. Sete başladığımda okulda öğrendiklerimin yararını gördüm. Eğitim üzerine eğitim aldım. Çok şey birikti içimde bu dizide hepsini göstermek istiyorum.

Umudum bir sinema filminde oynamak. İlk projemin çok özel olmasını ve ses getirmesini istiyorum.

Ekim ayında festivalde gösterilmek üzere yönetmen Talip Karamahmutoğlu ile bir film çekeceğiz. Çok güzel bir hikâye" diye konuştu.

GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜM

Gizem Karaca, geçtiğimiz Şubat ayında bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı.

Bu olay sebebiyle zor günler yaşayan güzel oyuncu, "Kötü günler uzakta kaldı" diye konuştu.

Yaşadığı sıkıntılı günlerinde yanında olmayan arkadaşlarına kırgın olduğunu belirten Karaca:

İnsanların gerçek yüzünü görmüş oldum. Böyle bir durum olmasaydı hala kandırılıyor olacaktım" dedi.
[reklam]
Karaca buralara nasıl geldi?

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir. Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir.Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.

Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir. Bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.1. sezon yüksek olan reytinglerin 2. sezonda düşmesi üzerine dizi erken final yaptırılmıştır.

Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır. Ama diziye yoğun eleştiriler gelmiş ve Gizem Karaca önceki başrol oyuncusu Hazal Kaya ile kıyaslanmıştır. Daha birçok sorundan ötürü dizi yayından kaldırılmıştır.

 

 

BENİM HALA UMUDUM VAR OYUNCULARI ARASINDA KRİZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin