Glee'nin yıldızı Cory Monteith'in ölüm nedeni belli oldu!

Genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu!

resim yok
17 Temmuz 2013 - 10:24
Magazin

Genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu!

Yapılan otopsisinde aşırı dozda alkol ve eroin tespit edildiği kaydedildi.

 

Adli Tıp Kurumu'ndan açıklama


British Columbia Adli Tıp Kurumu'nda yapılan açıklamada, 31 yaşındaki Kanadalı ünlü yıldız Cory Monteith'in ölümü sırasında otelde yalnız olduğunu tahmin ettikleri belirtildi.

 

Otopsi sonucu

Açıklamada, oyuncunun yapılan otopsisinde aşırı dozda alkol ve eroin tespit edildiği kaydedildi.

 

Otel kayıtlarına göre...

Vancouver Polis Birimi Sözcüsü Brian Montague ise otel kayıtlarından Monteith'in otele yalnız döndüğünün görüldüğünü ve odasında bulunmasından uzun bir süre önce öldüğünü tahmin ettiklerini ifade etti.

AŞIRI DOZ EROİN BULUNDU

Montague, Adli Tıp Kurumu'nun raporunda oyuncunun ne oranda eroin ve alkol kullandığına yönelik bilgi bulunmadığını belirterek, odada yaptıkları incelemede aşırı doz eroin bulunduğuna yönelik kanıtlar topladıklarına işaret etti.

 

Nasıl bulunmuştu?

Türkiye'de de yayınlanan Glee dizisindeki Finn Hudson rolüyle tanınan Monteith'in cesedi, 06 Temmuz'da giriş yaptığı Fairmont Pacific Rim otelinin 21. katındaki odasında otel görevlisinin ünlü yıldızın otelden ayrılma saatini kaçırması nedeniyle durumdan şüphelenmesi üzerine bulunmuştu.

[reklam]

Bir süre önce...

Cory Monteith'nin bir süre önce madde bağımlılığı tedavisi kapsamında bir sağlık kurumuna yatmayı kabul etmiş, ünlü yıldızın ayrıca 19 yaşında da aynı nedenle rehabilitasyon tedavisi görmüştü.

 

Monteith, ölümüne kadar Glee'de başrolü paylaştığı Amerikalı oyuncu Lea Michele ile çıkmaktaydı. Cory'e yakın bir kaynağın söylediklerine göre 06 Temmuz'dan beri Vancouver'da tatil yapan Monteith, tatil dönüşünde sevgilisi Lea Michele'in evine taşınmayı planlıyordu.

 

19 yaşındayken madde bağımlılığı yüzünden tedavi görmüştü. 31 Mart 2013'te, Monteith'in gönüllü olarak madde bağımlılığından tekrar rehabilitasyon merkezine yattığı duyuruldu. Tedavisi 26 Nisan 2013'te sona erdi.

 

 

THE FOLLOWING'IN 2. SEZONU İÇİN GERİ DÖNECEK İSİM KİM? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin