resim yok
22 Nisan 2013 - 00:00

Glee takipçilerine müjde!

 

İki sezon onay birden!


Yayıncı kanal Fox'tan yapılan yazılı basın açıklamasına göre diziye iki sezonluk onay birden geldi! Buna göre Glee, 5. ve 6. sezon onaylarını almış oldu.

Fox kanalının başkanı Kevin Reilly konuyla ilgili yaptığı açıklamada duyduğu heyecanı aktarırken şu ifadelere yer verdi:

''Televizyondaki tek başarılı müzikal komedi dizisi olan Glee, dört senenin ardından ekranlarda yeni bir çığır açan ve popüler kültür üzerinde önemli bir etkiye sahip yapım olma özelliklerini sürdürüyor.

Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan, Dante Di Loreto ve tüm Glee ekibi her hafta dizi fanlarını sevindirmek ve onlara sürprizler sunmakla kalmadı, aynı zamanda dizinin izleyiciler arasında paylaşılması, tartışılması, konuşulması konusunda dizi takipçilerne ilham verdiler. Bu mükemmel ekiple iki sezon boyunca daha çalışacak olmaktan dolayı heyecanlıyım''

 

4. sezonun izlenme oranları nasıl?

 

Dizinin devam etmekte olan 4. sezonu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında bölüm başına 2.26 reyting oranı ve 5.92 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etmiş durumda.

 

Lights Out

Glee'nin 4. sezonu Fox ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizi, 25 Nisan Çarşamba akşamı 'Lights Out' isimli yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

 

Glee 4. sezon 20. bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin