resim yok
16 Ağustos 2012 - 00:00

 

Kanal D’nin üzerinde uzun zamandır çalışılan ve detayları sır gibi saklanan yeni dizisi “Kayıp Şehir”le ilgili ilk bilgiler sonunda gün ışığına çıktı.
 
 
 
Kanal D, yeni sezonu çok iddialı bir diziyle giriyor. Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in rol aldığı “Kayıp Şehir” hem konusu hem de güçlü kadrosuyla seyircinin yeni tutkusu olmaya aday...
 
Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldığı, müziklerini ise Demir Demirkan’ın yaptığı dizi, İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların maruz kaldığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne serecek.     
 
TOPTAŞLAR’IN DRAMI        
 
Bu çarpıcı hikayenin odak noktasında ise mahalleye yeni gelen Toptaş Ailesi var. Toptaşlar birbirine bağlı ve güçlü, tipik bir Karadeniz ailesi... Bu ailenin trajedisi Meryem’in eşini kaybetmesiyle başlıyor. Meryem ansızın beşi erkek, biri kız altı çocuğuyla kalıyor. Üstelik 80 yaşına merdiven dayamış kayınpederi de onlarla birlikte yaşıyor. 
 
Üst üste yaşanan felaketler ve beklenmedik olaylar, onları göçe mecbur bırakıyor. Apar topar İstanbul’a gelen Toptaşlar, hepsinden önce bu büyük şehre gelen büyük oğul İsmail’in evine sığınıyor. 
 
Kayıp Şehir”, Toptaş Ailesi’nin hayatta kalma mücadelesiyle birlikte İstanbul’un arka sokaklarındaki hayata tutunamamış insanların yaşadığı dramı da ekrana getirecek.           

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin