Goliath 2. sezona Ana De La Reguera katıldı

Geçtiğimiz aylarda ikinci sezon onayını alan hukuk draması Goliath'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna Ana de la Reguera dahil oldu.

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2017 - 19:29
Gündem

Amazon'un ilk sezonuyla eleştirmenlerden övgüler alan dizisi Goliath'ın ikinci sezonundan bir oyuncu kadrosu haberimiz var.

Geçtiğimiz aylarda ikinci sezon onayını alan hukuk dramasının yeni sezon oyuncu kadrosuna Ana de la Reguera (Narcos) dahil oldu.

David E. Kelley ve Jonathan Shapiro ikilisinin yaratıcısı olduğu dizide aktrisi nasıl bir rolde göreceğiz?

REGUERA'NIN ROLÜNÜN DETAYLARI

De la Reguera, Venedik'in hayatın biraz daha zor yaşandığı kesiminde belediye meclis üyesi olup Los Angeles'ın ilk Latin Amerikalı kadın belediye başkanı olma yarışındaki Marisol Silva karakterine hayat verecek.

17-05/11/ana-de-la-reguera-1494519618.jpg

Marisol, kendi mahallesinde beyaz ırka ait bir çocuk öldürüldüğünde zengin beyaz yabancılar ile yerli cinayet kurbanlarına basının ve polisin göstermiş olduğu ilgi konusunda çifte standartı vurgulama konusunda tereddüt etmez. Bu konuda bir yardımı dokunamamakta ancak Billy'nin (Thornton) savaşçı ruhuna ve müvekkillerinin masumiyetine olan mutlak inancına hayrandır.

17-05/11/goliath-dizisi.jpg

AKTRİSİN KARİYERİ

40 yaşındaki Meksika doğumlu Ana de la Reguera yakın zamanda Netflix'in popüler suç draması Narcos'ta Elisa Alvaro karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Jane the Virgin'de Paola karakteriyle tekrar eden bir rolle izleyicilerin karşısına çıkan aktris ayrıca yakın zamanda Power (Alicia Jimenez) ve Showtime'ın Twin Peaks'inde rol alacak.

GOLIATH 2. SEZON NE ZAMAN?

Yayına girdikten sonraki ilk on gün baz alındığında şimdiye kadar peş peşe en çok izlenen orjinal Amazon dizisi olmayı başaran Goliath'ın ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı henüz belirsiz. Dizinin ilk sezon bölümleri 14 Ekim 2016 tarihinde Amazon üyelerine sunulmuştu.

"Goliath" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin