Gonca Vuslateri ünlü ismin gençliğini canlandıracak!

Gonca, Sezen'in gençliğini canlandıracak!

resim yok
24 Eylül 2014 - 10:16
Magazin

Minik Serçe'yi Manik Serçe canlandıracak...

 

Gonca, Sezen'in gençliğini canlandıracak!

Sezen Aksu'ya hayranlığından dolayı yakın çevresinin 'Manik Serçe' lakabını taktığı Gonca Vuslateri, bir reklam filminde Aksu'nun gençliğini canlandıracak.

 

ÜNLÜ SANATÇININ GENÇLİĞİNİ CANLANDIRACAK

Güneş'in haberine göre son dönemde Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye Teyze karakteriyle yıldızı parlayan Gonca Vuslateri, Sezen Aksu'nun gençliğini oynayacak.

 

'MANİK SERÇE!'

Vuslateri, rol aldığı dizi ve filmlerin kulislerinde sık sık çok büyük hayranlık duyduğu Aksu'nun taklidini yaptığı için arkadaşlarının kendisine sanatçının 'Minik Serçe' lakabından yola çıkarak Manik Serçe dediklerini açıklamıştı.[reklam]

Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga'yla da arası çok iyi olan Vuslateri, sanatçıyla sık sık bir araya gelme imkanı da buluyordu.

 

ÖZELLİKLE GONCA'YI İSTEDİ

Önümüzdeki yıl müziği bırakma kararı aldığını söyleyerek hayranlarını şaşırtan Sezen Aksu, geçen günlerde büyük bir reklam kampanyasında hayat hikayesini kullanmak isteyen reklamcıların teklifini kabul etti ve gençliğini özellikle Gonca Vuslateri'nin canlandırmasını istedi.

 

HANGİ DÖNEMİNİ CANLANDIRACAK?

Reklamda Vuslateri, Aksu'nun 70'lerde İstanbul'a gelip şöhret olmaya hazırlandığı dönemine hayat verecek.

Sezen Aksu'nun konser ve özel davetlerini kaçırmayan Vuslateri de, geçen günlerde 4. sezon çekimlerine başlayan 'Yalan Dünya'nın ilk bölümünde Aksu'nun konuk oyuncu olmasını rica etti. Ancak sanatçının zamanlaması uymadı.

 

 

VASFİYE TEYZE'NİN TATİL HALLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin