Gonca Vuslateri'yi savcılık ifadeye çağırdı!

Vuslateri, Başbakan Erdoğan'ı hedef aldığı ileri sürülen tweet'i nedeniyle savcılık tarafından ifade vermeye çağrıldı.

resim yok
01 Ağustos 2013 - 09:33
Magazin

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Gonca Vuslateri, Başbakan Erdoğan'ı hedef aldığı ileri sürülen tweet'i nedeniyle savcılık tarafından ifade vermeye çağrıldı!

Gonca Vuslateri'yi savcılık ifadeye çağırdı

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan "Yalan Dünya"da canlandırdığı Vasfiye Teyze karakteriyle yıldızı parlayan Gonca Vuslateri, iddiaya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyondaki konuşması sırasında Twitter'ına "Çıktı gene tipini ...ğim" yazdı.

"İSTEDİĞİMİ YAZARIM"

Aldığı tepkilere de:

 

''One Minute!''

"İstediğim zaman istediğim şeyi yazarım, silerim. Kötü eleştiri gördüm mü anında spam ederim göğsümü.

Benim hesabım benim hakkım. One minute!" tweet'iyle karşılık verdi.

 

Devlet büyüklerine hakaret...

Hürriyet'in haberine göre; bu yazıları daha sonra sildiği ileri sürülen genç oyuncunun, 'devlet büyüklerine hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle savcılık tarafından ifade vermeye çağrıldığı konuşuluyor.

Vuslateri kimdir?

Gonca Vuslateri, 02 Eylül 1986 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Kadıköy İntaş Lisesi'nde tamamlayan genç oyuncu, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuğa ilk olarak Ruhsar dizisiyle yaşayan Gonca Vuslateri'nin daha geniş kitlelere ulaşması ise Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı Ceyla karakteriyle olmuştur.

[reklam]

Küçük Sırlar dizisinin final yapmasının ardından 2012 yazında yayınlanan ve birkaç bölüm süren süren İbret-i Ailem dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Vuslateri, şu sıralarda ise Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Orçun'un sevgilisi Eylem karakterini ve kadroya sonradan dahil olan Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmaktadır.

Özellikle Vasfiye Teyze karakteri ve replikleri şimdiden unutulmaz karakterler arasına girmeyi başarmıştır.

 

İşte o tweet

 

 

VASFİYE TEYZE'DEN ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR VE POZLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin