Gönül İşler'inde Yılmaz ölümle pençeleşiyor!

Gönül İşler'inde Yılmaz ölümle pençeleşiyor!

resim yok
08 Kasım 2014 - 09:02
Yeni Bölüm

İhaneti ortaya çıkan Yılmaz ölümle pençeleşiyor!

Başrollerini  Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Timuçin Esen, Fırat Çelik ve Sezai Aydın'ın paylaştığı TMC Yapım imzalı 'Gönül İşleri' dizisi 5. bölümüyle 09 Kasım Pazar akşamı 20.00'de Star TV'de..

 

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİNDE DARBE ÜSTÜNE DARBE

Gönül İşleri'nde Yılmaz kalp krizi geçirirken, Saadet Asrın'la yüzleşiyor ve Bedir'in büyük sırrı ortaya çıkıyor.

 

ÖNEMLİ GELİŞMELER!

Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri'nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Alev'in herkesin içinde Yılmaz'la ilişkisi oldğunu söylemesinin ardından Yılmaz deliye dönüyor ve ofisine gidiyor. Tartışma sırasında rahatsızlanan Yılmaz hastaneye kaldırılıyor.

Servet, sevda ve Saadet hastanede Yılmaz'ın iyileşmesini beklerken Saadet sonunda Asrın’la yüzleşir.[reklam]

YILMAZ'IN GÖNLÜ TEKLİYOR

Alev'in marifetiyle bütün aile Yılmaz'ın ihanetini öğrenmiştir. Bedir de Servet'in hamileliğini saklama nedenini

Bunu duyan Yılmaz, Alev'in kapısına dayanır. Amacı hesap sormaktır ama hesapta olmayan şeyler olur; Yılmaz kavganın ortasında kalbini tutar ve yere yığılır.

Hastane, doktor derken bütün aile toplaşır. Elleriyle boğacakları hain eniştelerine bir şey olmasın diye dua ediyorlardır şimdi. Servet belki de ilk kez Yılmaz'ı gerçekten kaybetme korkusu yaşar.

Asrın nihayet cesaretini toplayıp Saadet'in karşısına çıkar. Hayatını mahveden adamı karşısında gören Saadet kararlıdır, Komiser Kemal'e bütün gerçekleri anlatacaktır. Asrın ise aşk karşısında boynu kıldan ince Saadet'in vereceği kararı bekler.

 

ABLALARININ İSTEDİĞİ O KARARI...

Saadet ve Sevda aşk hayatlarının rüzgarına kapılarak işleri ihmal edince Servet'in hışmına uğramaktan da kaçamazlar; artık herkesin hayatını nasıl yaşayacağına karar vermesi gerekmektedir. Sevda ve Saadet, ablalarının istediği o kararı artık vermişlerdir.

09 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak olan Gönül İşleri'nde Bedir'in de büyük sırrı ortaya çıkıyor. Bedir'in kan davalıları yüzünden adını değiştirdiği İstanbul'a geldiği ortaya çıkıyor.

 

1. FRAGMAN

 

 

 

2. FRAGMAN

 

 

FIRAT ÇELİK HAKKINDA BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin