Good Girls Revolt iptal edildi

Yayıncı online platform Amazon yeni dizisi The Good Girls Revolt'a ikinci sezon onayını vermedi ve diziyi iptal etmeyi tercih etti.

Volkan Küçükel
03 Aralık 2016 - 15:30
İptal - Onay

Good Girls Revolt'un devamını bekleyenler için kötü haber!

İPTAL KARARI ÇIKTI!

Variety'nin haberine göre yayıncı online platform Amazon, yeni dizisi The Good Girls Revolt'a ikinci sezon onayını vermedi ve diziyi iptal etmeyi tercih etti.

Bu gelişmenin ardından yapımcı Sony Pictures Television'ın diziyi başka platformlara taşıyabilmek amacıyla görüşmelere başladığı belirtiliyor. Ancak bu ne kadar mümkün olur zaman içinde göreceğiz.

18-49 yaş kategorisindeki kadın izleyiciler dikkate alındığında Man In the High Castle'ın ardından şimdiye kadar en çok izlenen ikinci orijinal Amazon dizisi olmasına ve eleştirmenlerden gelen olumlu izlenimlere rağmen dizinin iptali sevenlerini şaşırttı.

HİKAYESİ

Lynn Povich'in 2012 senesinde yayımlanan ve Newsweek haber dergisinde yaşanan gerçek bir tarihi olaya dayalı aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan dizi, 1969 senesinde geçen bir dönem draması olup dönemin medyasındaki erkek egemenliğine karşı ayakta kalmak ve savaşmak için uğraşan kadınların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

16-12/03/good-girls-revolt-manset.jpg

Genevieve Angelson (Backstrom), Anna Camp (Pitch Perfect), Erin Darke (We Need to Talk About Kevin), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Hunter Parrish (Weeds) ve Joy Bryant (Parenthood) dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan isimler. Newsroom'dan tanıdığımız Grace Gummer ise konuk oyuncu olarak ilk sezonda yer alan isimlerden.

Dana Calvo'nun yaratıcısı olduğu dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonun tüm bölümleri aynı anda 28 Ekim tarihinde Amazon takipçilerine sunulmuştu.

AMAZON'UN DİĞER YENİLERİNDE DURUM NASIL?

Platformun yakın zamanda sunulan diğer dizilerinden One Mississippi yeni sezon onayını alırken, Goliath ise yayına girdikten sonraki ilk on gün baz alındığında şimdiye kadar peşpeşe en çok izlenen orjinal Amazon dizisi olmayı başardı.

Good Girls Revolt'un devamının gelmeyecek olması sizleri üzdü mü?

'Good Girls Revolt' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin