Gordon Wyatt yeniden Bones dizisinde!

Ünlü İngiliz komedyen ve aktör Stephen Fry son bir kez daha Bones'ta hikayeye dahil olacak.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2016 - 15:56
Magazin

Bones, final sezonunda eski yüzleri ziyaret etmeyi unutmuyor!

TVLine'ın haberine göre ünlü İngiliz komedyen ve aktör Stephen Fry son bir kez daha Bones'ta hikayeye dahil olacak.

ŞEF WYATT GERİ DÖNÜYOR!

Aktörün, Fox'un 12. ve final sezonu için geri dönmeye hazırlanan dizide tekrar görüneceği David Boreanaz'ın Fry ile birlikte setten bir fotoğrafı paylaşmasıyla doğruluk kazandı.

Fry'ın dizinin yeni sezonunun dokuzuncu bölümünde yer alacağı belirtiliyor.

16-11/03/david-boreanaz-twitter.png

Son olarak yakın zamanda CBS'in The Great Indoors dizisinde rol alan Fry, Bones'ta ilk olarak ikinci sezonun "The Girl in the Gator" bölümünde sevecen psikiyatrist Dr. Gordon Wyatt karakteriyle hikayeye girmişti. Booth'un bir dondurma kamyonuna silah açması sonrasında ikilinin yolları kesişmişti.

İlerleyen bölümlerde yinelenen bir şekilde hikayede zaman zaman görünmeye devam eden karakter yemek pişirme sanatına olan ilgisi nedeniyle psikiyatristliği bırakıp yemek şefi olarak hayatını sürdürme kararı vermişti. İkilinin son karşılaşması beşinci sezonun "The Dwarf in the Dirt" bölümünde Booth'un Gordon'ı yemek şefi olarak görev yaptığı yeri tavsiye almak amacıyla ziyaret etmesiyle gerçekleşmişti.

BONES FİNAL SEZONU SÜRPRİZLERİ

Bones'un final sezonunda geri döneceği açıklanan diğer isimler Eddie McClintock (Sully) ve Betty White (Dr. Beth Meyer) olmuştu.

Ed Asner (The Mary Tyler Moore Show) ve Hal Holbrook (Evening Shade) ise yeni sezonun üçüncü bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak isimler.

16-11/03/ed-asner.jpg

12. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin final sezonu 03 Ocak Salı günü Fox ekranlarında başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin