Gotham 4. sezonda Bruce Wayne "Batman" olma yolunda!

Gotham 4. sezonda Bruce Wayne "Batman" olma yolunda! Her geçen sezon kalite çıtasını yükselten Fox'un DC Comics temalı dizisi "Gotham"ın 4. sezonunun yaklaştığını yeni yayınlanan fragmanla daha çok hissetmeye başladık!

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2017 - 22:06
Gündem

Her geçen sezon kalite çıtasını yükselten Fox'un DC Comics temalı dizisi "Gotham"ın 4. sezonunun yaklaştığını yeni yayınlanan fragmanla daha çok hissetmeye başladık!

GOTHAM 4. SEZONDAN YENİ TANITIM VİDEOSU

Geçtiğimiz Haziran ayında çifte bölümle sezon finalini gerçekleştirirken Bruce Wayne'i Batman'a dönüşme yolunda ilk adımları atarken gördüğümüz Gotham yeni sezonuyla izleyicilere keyifli dakikalar vadediyor.

Üçüncü sezon finalinde kar maskesi ve trençkot ceketini üstüne takarak bir aileyi kurtaran Wayne'in yeni sezonda kostümü de kademe atlayacak gibi!

17-08/28/gotham-4-sezon-foto.jpeg

BRUCE WAYNE KOSTÜMÜNÜ DE DEĞİŞTİRİYOR!

Yayıncı kanal Fox, dizinin yeni sezonuna yaklaşırken tanıtım videolarını paylaşmaya devam ediyor. "Suit Up" isimli tanıtım videosunda Bruce Wayne'i yeni bir maske ve kostüm ile görüyoruz.

Yeni kostüm motosiklet sürücüsü kıyafeti tarzında görünürken, maskenin daha sert bir görünüm aldığı ve Wayne'e daha fazla koruma sağlayabileceği görülüyor.

17-08/28/gotham-1503946826.jpg

GOTHAM 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gotham'ın yeni sezonu 21 Eylül Perşembe akşamı Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

John Stephens'ın yazarlığını, Danny Cannon'un yönetmenliğini üstlendiği sezonun açılış bölümünün ismi ise "Pax Penguina" olacak.

"Gotham" 4. sezon "Suit Up" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin