Gotham 4. sezondan uzun metrajlı film tadında yeni fragman!

Fox'un sevilen dizisi Gotham'ın 4. sezonunun başlamasına sayılı saatler kala yeni fragman yayında!

Volkan Küçükel
19 Eylül 2017 - 13:07
Gündem

Fox'un çizgi roman uyarlaması dizilerinden Gotham'ın 4. sezonunun başlamasına artık sayılı günler hatta saatler kala yayıncı kanal Fox'tan uzun metrajlı film tanıtımı tadında dört dakika süreli yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Geçmiş sezona kısaca bir göz gezdirdiğimiz ve gelecek bölümlerde neler olacağına dair ipuçları veren görüntüleri haberimizin sonunda yer verdiğimiz videoda izleyebilirsiniz.

GOTHAM 4. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Yeni görüntüler daha fazla Scarecrow ve onun Jim Gordon ile olan etkileşimini bizlere sunarken, Bruce'un içinde bulunduğu aksiyon sahnelerini de gözler önüne seriyor.

17-09/19/gotham-4-sezon-1-bolum-fotograf-1.png

Dördüncü sezonda Jim Gordon (Ben McKenzie) ve Harvey Bullock (Donal Logue) ikilisi, çeşitli çılgın, dengesiz suçlu kötü adamlarla mücadeleye devam ederken ayrıca Gotham City'nin en iyi bilinen suçlularından birinin ortaya çıkışına da tanıklık edeceğiz.

Suçlularla mücadelede yardım için bir de yeni bir kahramanın yükselişini göreceğiz: Bruce Wayne (David Mazouz).

17-09/19/gotham-4-sezon-1-bolum-fotograf.png

Gotham'ın oyuncu kadrosunda Morena Baccarin, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Jessica Lucas, Chris Chalk, Drew Powell ve Alexander Siddig gibi isimler de yer alıyor.

DC Comics karakterine dayanarak Warner Bros. Television yapımcılığında ekranlara uyarlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Bruno Heller, John Stephens (showrunner) ve Danny Cannon bulunuyor.

17-09/19/gotham-4-sezon.jpg

GOTHAM 4. SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Gotham'ın 4. sezonu 21 Eylül Perşembe akşamı Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

John Stephens'ın yazarlığını, Danny Cannon'un yönetmenliğini üstlendiği sezonun açılış bölümünün ismi "Pax Penguina" olarak duyuruldu.

"Gotham" 4. sezon fragmanı "Dark Band":

.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin