Gotham'da suç savaşı büyüyor!

DC Comics evreninin en ünlü kahramanlarından Batman'in şehri olarak bildiğimiz Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatan Fox dizisi 'Gotham'da heyecan sürüyor.

resim yok
20 Ekim 2014 - 14:05
Yeni Bölüm

DC Comics evreninin en ünlü kahramanlarından Batman'in şehri olarak bildiğimiz Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatan Fox dizisi 'Gotham'da heyecan sürüyor.

İlk bölümlerini fena sayılmayan eleştirilerle geçen Gotham, bu hafta ekranlara gelecek olan 'Viper' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.


Yeni bölümde Gotham'daki suç savaşının daha da büyüdüğüne tanıklık edeceğiz.

 

SAVAŞ BÜYÜYOR

Dedektif Gordon iki kötü arasında kalıyor!

Gotham'ın yeni fragmanında James Gordon, kendisini suç savaşının ortasında sıkışmış şekilde bulacak.

 

KAÇIRILIYOR

Gotham City dedektifi (Ben McKenzie), 'Boss' Maroni (David Zayas) tarafından kaçırılmış şekilde gösterilirken; kendisine muhbirlik eden Oswald Cobblepot (Robin Lord Taylor) ile karşı karşıya kalıyor.

 

FISH MOONEY'İN OYUNU

Şehrin bir diğer güçlü mafya patronu Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) ise sıkı bir testten sonra yanında işe aldığı Liza'yı eğitmeye devam ediyor. Amacı ise Liza'yı kullanıp güç savaşında bir adım öne geçmek![reklam]

SÜRPRİZ KARAKTERLER

Dizinin gelecek bölümlerinde klasik Batman kötüleri Scarecrow, Victor Zsasz, Harvey Dent, Joker ve Mr Freeze gibi karakterlerin hikayelerine de değinilmesi bekleniyor.

 

TAM SEZON ONAYINI DA KAPTI

İlk bölümlerde elde ettiği güçlü izlenme oranları sonrası yayıncı kanal Fox, Gotham'a tam sezon onayı vermişti.

22 bölümlük 'tam sezon' siparişi sonrası, ilk başta anlaşma yapılan 16 bölüme 6 bölüm daha eklenmiş oldu.

Ben McKenzie, Erin Richards, Donal Logue, David Mazouz, Jada Pinkett Smith, John Doman, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor, Cory Michael Smith, Zabryna Guevara, Victoria Cartagena, Andrew Stewart Jones ve Sean Pertwee gibi isimleri oyuncu kadorsunda bulunduran Gotham, Pazartesi akşamları Fox ekranlarına gelmeye devam ediyor.

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 

 

'ONCE UPON A TIME'DA YENİ BİR KARAKTER!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin