Gotham'ın 2. sezonunda Harvey Dent etkisi!

İlk sezonun sadece üç bölümünde karşımıza çıkan Harvey Dent, ikinci sezonun hikayesinde daha önemli bir yer kaplayacak!

resim yok
29 Mayıs 2015 - 16:35
Magazin

Batman'in şehri Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatan Fox dizisi 'Gotham'dan bir oyuncu kadrosu haberimiz var!
.
İlk sezonun sadece üç bölümünde karşımıza çıkan Harvey Dent, ikinci sezonun hikayesinde daha önemli bir yer kaplayacak!
 

DAHA FAZLA 'HARVEY DENT'

Yapılan açıklamaya göre genç aktör Nicholas D'Agosto yeni sezonun düzenli oyuncu kadrosuna geçiş yaptı.
.
Masters of Sex ve Heroes'un eski oyuncusu D'Agosto, DC Comics tabanlı dizinin ilk sezonunda genç ve başarılı bölge avukat Harvey Dent olarak karşımıza çıkmıştı.
 

GORDON'UN DOSTU AMA...

Şehirdeki organize suçlara karşı verdiği savaşta James Gordon'ın değerli birkaç müttefikinden biri olarak hikayede beliren Harvey Dent'i çizgi romanlarda Two-Face (İki Yüz) olarak biliyoruz.
.
Karakter çizgi romanlarda yüzüne fırlatılan asit sonrası akli dengesini iyice kaybediyor ve savcı Harvey Dent gidip yerine iki yüz geliyor. Karkaterin gelişiminin dizide nasıl olacağı ise şimdilik belirsiz.
.
Gözüken o ki Harvey Dent karakteri ikinci sezonda dizinin hikayesine farklı bir hareket ve renklilik getirecek.
 

TWITTER'DAN TEŞEKKÜR ETTİ

D’Agosto, kendisiyle ilgili bu oyuncu kadrosu haberini Twitter hesabından paylaştı ve gerek Gotham gerekse de Harvey Dent hayranlarına coşkuları için teşekkür etti:
.
 

BACCARIN DE...

Jim’in Barbara'dan sonraki sevgilisi ve aynı zamanda iş arkadaşı Dr. Leslie Thompkins'e hayat veren güzel oyuncu Morena Baccarin de ikinci sezonun düzenli oyuncu kadrosuna geçiş yapan isimlerden biri olmuştu.
.
Ben McKenzie, Donal Logue, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, David Mazouz, Camren Bicondova, Zabryna Guevara, Cory Michael Smith, Victoria Cartagena, Andrew Stewart Jones ve John Doman gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi ilk sezonunu bölüm başına 2.19 reyting oranı ve 6.10 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlamıştı.
.
'GOTHAM' YÜKSELEREK SEZONU NOKTALADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin