Gözde Kansu sessizliğini bozdu!

ATV'deki Veliaht'tan, dekoltesi yüzünden kovulan Gözde Kansu sessizliğini bozdu.

resim yok
10 Ekim 2013 - 10:20
Magazin

ATV'deki Veliaht'tan, dekoltesi yüzünden kovulan Gözde Kansu sessizliğini bozdu.

 

İLK KEZ KONUŞTU

ATV'de ekrana gelen Veliaht yarışmasının ilk bölümünde, programa dekolte ile çıktığı için işten kovulan Gözde Kansu ilk kez konuştu.

Hürriyet'ten Ayşe Arman'a hayli uzun bir röportaj veren Gözde Kansu, "Performans bahane, dekolte yüzünden kovuldum" dedi.

 

DİBİNE KADAR İZMİRLİ

İşte Gözde Kansu'nun Ayşe Arman'a verdiği röportajdan kısa bir bölüm:

Yaşananlardan üzüntü duyduğunu söyleyen Gözde Kansu "bir kurban gerekiyırdu. Beni seçtiler" dedi. Ayşe Arman, röportaj sırasında Gözde Kansu'nun o dekolteli elbisesini giyerek poz vermeyi ihmal etmedi.

 

KÜÇÜK GÖĞÜSLERİ MEMLEKETE DERT OLDU

Tabi bunun yanında olay olan dekoltenin abartılı bir durumu olmadığını şu sözlerle ifade etti:

- Zaten ayıptır söylemesi, ne memelerin büyük ne de elbisenin dekoltesi ahım şahım... (Gülüyor) Düşün ki bu yarışmadan sonra, göğüs büyütme spreyi reklamından teklif almış kadınlar! Evet küçükler. Ama dert oldular memlekete!

 

AKIL ALIR GİBİ DEĞİL

Sen Hüseyin Çelik’in açıklamasını duyunca ne hissettin?

Üzüldüm tabii. Kendi adıma ve bu ülkede yaşayan kadınlar adına. Bunca sorun varken, ekrandaki bir şov programındaki sunucunun dekoltesine takmak gerçekten akıl alır gibi değil. Sadece bizim memleketimize özgü diye düşünüyorum. Bir de “Hollywood’daki yıldızlar öyle giyinmiyor” demiş. Hiç Hollywood filmi izlemediğini düşünüyorum. Allah aşkına ne var bu elbisede? “Gece kıyafeti” demiş. E tabii.

 

JEANLE Mİ SUNACAKTIM?

Bir eğlence programını jean ve tişörtle mi sunacaktım? Anlamak mümkün değil. Ama her şeyden önemlisi, herkesin şunu anlamasını istiyorum, kanalın onay vermediği bir kıyafetle benim o programı sunabilmem zaten mümkün değildi. Hepsi izlemiş ve okey vermişti...

Bir sürü popçu, çok daha frapan kıyafetler giyiyor. Giysinler de... Ama neden piyango sana çıktı? Özel bir sebebi olduğunu sanmıyorum. Bana denk geldi.

Bence burada, mesele sadece dekolte de değil. Bir kadının, bu kadar enerjik olması, hayat dolu olması, kendine güvenmesi, hareketli olması hoşlarına gitmedi. Demek ki bazılarının kafasında farklı bir kadın konsepti var, istiyorlar ki kadın hep ağır olsun...[reklam]

KOVULDUĞUNU NASIL ÖĞRENDİ?

İşine son verildiğini ne zaman öğrendin?

Önce büyük bir sessizlik oldu. Kimse bana bir şey söylemedi. Medyada kovulduğumu ilan etti ama bana yapılan bir açıklama yoktu ortada. Sonra yapım şirketi, “Maalesef bu iş bitti” dedi. Bu mesele, memleketin gündemine oturdu. Köşe yazarları yazdı, kadın yazarlara fikirleri soruldu, baş örtülüler tartıştı...

Evet, iş politik bir boyut kazandı. Ne diyebilirim? Komik, gülünç, içler acısı. Ben 30’larında genç bir insanım ve böyle giyiniyorum. Bunda da bir anormallik olmadığını düşünüyorum. Böyle giyinmeye de devam edeceğim. Bunu savunmak bile bana tuhaf geliyor. Birilerinin dekoltesini tartışmak, bence utanç verici bir şey.

 

EN KOLAYI BENİ KURBAN ETMEKTİ

İşten çıkarılmanın performansınla ilgili olduğunu düşünmüyorsun yani... Tabii ki hayır. O işin bahanesi. Reytingler de fena değildi. Ama kimse, dekolteme laf eden siyasi iradenin aksine davranmak istemedi. Çok açık bu. En kolayı da beni kurban etmekti, ettiler. Yine bir kadını... Kariyerime de haksızlık, kadınlığımı da. Ben galiba bu ülkedeki pek çok tartışmanın kadın bedeni üzerinden yapılmasından artık sıkıldım. Ailem, bana karışmıyor. Karışmaz da zaten. Ben bilirim nasıl giyinmem gerektiğini. Bıraksınlar artık bizi, bizim bedenimiz, bizim dekoltemiz, bizim performansımız!

 

BU BAL GİBİ MÜDAHALE

Bir taraftan, ''Yaşam tarzına müdahale edilmiyor'' deniyor, peki bir kadının giydiğine karışmak, yaşam tarzına müdahale değil mi? Bal gibi müdahale... Hiç aklına gelir miydi başına böyle bir şey geleceği? Gelmezdi. Ama artık her şey mümkün...

 

O ELBİSE ARTIK SEMBOL

Senin başına gelenleri protesto etmek isteyen kadınlar, elbisenle poz versinler mi? Buyursunlar! O elbise artık bir “sembol”...

 

 

GÖZDE KANSU'NUN AYRILIĞIYLA İLGİLİ YAPIM ŞİRKETİNİN AÇIKLAMASI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin