resim yok
13 Nisan 2013 - 00:00

Televizyon dünyasının parlayan isimlerinden 'Kayıp Şehir' dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, önceki gün Nişantaşı City’s de alışverişteydi.

 

Şaşırtan yanıt


Şu sıralar adı bir Hollywood filmi projesiyle anılan Gökçe Bahadır'dan hayranının isteğine şaşırtan yanıt.

 

Alışverişe çıktı


Son dönemde televizyon dünyasının parlayan isimlerinden “Kayıp Şehir” dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, önceki gün Nişantaşı City’s de alışverişteydi.

“Yaprak Dökümü” dizisiyle Ortadoğu’da tanınan Gökçe Bahadır’ın Türk hayranları kadar Ortadoğulu hayranları da oldukça fazla.

Ülkemizi gezmeye gelen Ortadoğulu turistler, Bahadır’ı alışveriş yapmak için girdiği Nişantaşı City’s de görünce etrafını sarmakta gecikmediler.

 

Gözlüğünü çıkarmadı

Hayranlarının isteğini kırmayarak onlarla fotoğraf çektiren Bahadır, bir erkek hayranının, “Gözlüksüz çekilebilir miyiz?” ricasına, “Hayır. Böyle olmasında ne sakınca var? Şimdi bu gözlüğü çıkartmadım diye yanlış haber de yazılmasın gayet iyi gözlerim” şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu yaklaşık beş dakikalık fotoğraf çekiminin ardından asansöre binerek aracına gitti.
 

 

GÖKÇE BAHADIR AJANLIK YOLUNDA! NASIL MI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin