Grace and Frankie 4. sezon onayını aldı

Netflix, sevilen dizisi Grace and Frankie'yi dördüncü sezon için yenilediğini bugünkü gelişmeyle birlikte resmileştirmiş oldu.

Grace and Frankie'nin şu sıralar dördüncü sezon prodüksiyon aşamasında olduğu sır değildi. Ve Netflix, sevilen dizisinin dördüncü sezon için yenilendiğini bugünkü gelişmeyle birlikte resmileştirmiş oldu.

GRACE AND FRANKIE 4. SEZONDA SÜRPRİZ KONUK

Dizinin yıldızları Jane Fonda ve Lily Tomlin ikilisi 2018 senesinde bizlerle buluşacak yeni sezonun oyuncu kadrosunda devam ederken, bir de yeni ismin dördüncü sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle konuk oyuncu olarak dahil olduğu duyuruldu: Emmy ödüllü oyuncu Lisa Kudrow.

Marta Kauffman ve Howard J. Morris ikilisinin yaratıcısı olduğu Grace and Frankie'nin yeni sezonuna katılan Friends'in eski yıldızı Kudrow dizinin hikayesine Grace'in uzun süreli manikürcüsü Sheree karakteriyle dahil olacak. İkili arasındaki dostluk Frankie'nin canını sıkacak.

17-04/13/gracie-and-frankie-netflix.jpg

FRIENDS BULUŞMASI

Kudrow bu projeye katılarak aynı zamanda 1994-2004 seneleri arasında rol aldığı Friends'in ortak yaratıcısı Kauffman ile birlikte bir başka dizi projesinde yeniden bir araya gelmiş oluyor.

Kudrow'un yeni sezonun hangi bölümünde diziye katılacağı konusunda bir bilgi yok.

KUDROW'UN KARİYERİ

Şu sıralar animasyon komedisi The Boss Baby'de sesiyle karşımıza çıkan Kudrow yakın zamanda HBO'nun The Comeback ve Showtime'ın Web Therapy dizilerinde de karşımıza çıktı. The Unbreakable Kimmy Schmidt ve Scandal ise aktrisin yakın zamanda konuk oyuncu olarak yer aldığı diziler arasında bulunuyor.

Martin Sheen, Sam Waterston, June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Ethan Embry ve Baron Vaughn'un da oyuncu kadrosunda yer aldığı Grace and Frankie'nin 13 bölümden oluşan üçüncü sezonu 24 Mart tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

NETFLIX DİZİLERİ

Netflix bünyesinde Grace and Frankie dışında komedi türünde Unbreakable Kimmy Schmidt, Master of None, The Ranch, Lady Dynamite, Love, One Day at a Time ve yaklaşmakta olan Girlboss dizileri bulunuyor.

"Grace and Frankie" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin