Grace and Frankie'ye 2. sezon onayı!

Dizi, seneye de bizlerle olmaya devam edecek...

resim yok
27 Mayıs 2015 - 16:16
İptal - Onay

'Grace and Frankie' hayranlarına müjde!
.
Dizi, seneye de bizlerle olmaya devam edecek...
 

İKİNCİ SEZON ONAYI

Son dönemde kendi bünyesinde çıkardığı orijinal senaryolu dizilerle dikkat çeken online film ve dizi izleme ağı Netflix, 'Grace and Frankie'nin ikinci sezonunu resmen onayladı.
 

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN GELİYOR?

Variety'nin haberine dizinin yeni sezon bölümleri 2016 senesi içinde dizi takipçilerine ulaştırılacak.
.
Jane Fonda ve Lily Tomlin ikilisini başrollerde izlediğimiz dizinin hikayesi ilk sezonuyla başarılı şekilde izleyicilere yansıtıldı ve bunun karşılığı dizi ekibine kanal yönetimi tarafından yeni sezon onayıyla verildi.
 

HİKAYESİ

Dizinin hikayesini kısaca hatırlayacak olursak:
.
Birbirlerinin ezeli düşmanı olan Grace (Fonda) ve Frankie (Tomlin) artık hayatlarının son bölümü ile yüzleşme dönemindedirler. Bir süre sonra ikilinin kocaları (Martin Sheen, Sam Waterston) birbirlerine aşık olduklarını ve evlenme planları yaptıklarını ilan ederler. Bu gelişme her iki kadının da hayatını tepetaklak edecektir.
 

YARATICISI KONUŞTU

Skydance Productions ve Okay Goodnight yapımcılığında hazırlanan dizinin ortak yaratıcısı Marta Kauffman yeni sezon onayıyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:
.
''Şunu belirteyim ki Netflix çatısı altında televizyon gösterisi hazırlamak müthiş! Çünkü açılışmızın yapılmasından sadece iki buçuk hafta kadar sonra Miley Cyrus şovumuz hakkında tweet atıyor, insanlar bizleri arıyor ve ikinci sezonu istediklerini dile getiriyor... Ve evet ikinci sezonumuz var. Ted [Sarandos] ve Miley'e teşekkür ediyorum.''
.
.
Marta Kauffman ve Howard J. Morris'in yaratıcısı olduğu dizinin yapımcı kadrosunda Fonda, Tomlin, Paula Weinstein, Dana Goldberg, David Ellison ve Marcy Ross da bulunuyor.
.
08 Mayıs'ta Netflix platformunda tüm bölümleri takipçilere sunulan dizinin ilk sezonunda Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen ve Sam Waterston dışında Barry Bostwick, Joe Morton, Geoff Stults, June Diane Raphael, Baron Vaughn, Mary Kay Place ve Ethan Embry gibi isimleri hikaye içinde gördük. Bakalım yeni sezon hikayesinde bizleri neler bekliyor...
.
UNFORGETTABLE 4. SEZONDAN GELİŞMELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin