Gracepoint dizisi için ITV ile de anlaşıldı!

Amerikan televizyon sektörünün son dönemde en sık yaptığı işlerden birisi İngiliz dizi uyarlamaları.

resim yok
08 Temmuz 2014 - 13:22
Magazin

Amerikan televizyon sektörünün son dönemde en sık yaptığı işlerden birisi İngiliz dizi uyarlamaları.

Bunun son örneklerinden birisi ise küçük bir çocuğun öldürülmesinin ardından, adeta bir medya ordusunun akın ettiği küçük bir sahil kasabasının perdelerinin cinayetin ardından aralanmaya başlamasını konu edinen Broadchurch.

 

BROADCHURCH UYARLAMASI

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan ve Jodie Whittaker gibi isimlerin yer aldığı ilk sezon hikayesini tamamlayan ve ikinci sezona biraz daha farklı bir kadro ve hikaye ile devam edecek olan dizinin uyarlama yayın hakları Fox tarafından satın alınmıştı.

 

ITV İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Broadchurch'ün Amerikan uyarlaması olacak Gracepoint'in ayrıca yayıncı kuruluş ITV ekranlarına geleceği belirtildi.

 

Böylelikle dizinin Amerikan uyarlaması İngiliz izleyiciler tarafından da izlenebilecek. Dizinin ITV ekranlarında yayın zamanının bu sene sonlarına doğru olması bekleniyor. Şimdilik netleştirilmiş bir tarih mevcut değil.

 

SONBAHARDA

Radio Times'ın haberine göre Amerikan yayıncı kuruluş Fox ile yapılan anlaşma gereğince dizinin sonbahar döneminde ekranlara gelmesi bekleniyor.[reklam]

Ancak Gracepoint'in hangi ITV kanalında yayınlanacağı konusunda şimdilik net bir bilgi yok.

 

BROADCHURCH DE DÖNECEK

Bu arada ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan Broadchurch'ün ikinci sezonunun 2015 senesi içinde ITV ekranlarında olacağını da hatırlatalım.

 

GRACEPOINT'TE TANIDIK İSİMLER

David Tennant'ın daha farklı bir karaktere bürüneceği Gracepoint'te kendisine Breaking Bad'den tanıdığımız Anna Gunn dedektif partner olarak eşlik edecek.

Sonbahar döneminde prömiyerini yapacak ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosunda Michael Peña, Nick Nolte ve Jacki Weaver gibi isimler de bulunuyor.

 

GRACEPOINT - FRAGMAN

 

TRUE BLOOD'UN HANGİ KARAKTERİ İÇİN FİLM ÇEKİLEBİLİR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin