Green Hornet’i canlandıran Van Williams vefat etti

ABC televizyonunda yayınlanan dizide Green Hornet’i canlandıran Van Williams hayatını kaybetti. Williams 82 yaşındaydı.

Berfu Özlen
06 Aralık 2016 - 16:46
Magazin

Scottsdale’deki evinde 29 Kasımda böbrek iflası nedeniyle hayatını kaybeden Williams’ın ölüm haberini eşi Vicki duyurdu. Williams Adam West’in Batman spin-off’u serisinde 1966-1967 yılları arasında gazeteci Britt Reid’i canlandırdı.  Reid geceleri dövüş sanatları efsanesi Bruce Lee’nin canlandırdığı yardımcısı Kato ve bir fedora şapka ve maske ile suça karşı savaşıyordu.

16-12/06/van-williams-vefat-etti.jpg

The Green Hornet her ne kadar sadece 26 bölüm yayınlandığı için çok fazla Batman spin-off’u sayılmasa da popüler kültürde büyük bir etki yaptığı kaçınılmaz. Dizi hem Bruce Lee’nin Hollywood kariyerini başlattı hem de son zamanlarda Seth Rogen tarafından beyaz perdeye uyarlandı.

Williams 1976-77 senesinde yayınlanan çocuk programı Westwind’de su altı fotoğrafçılığı yaptı aynı zamanda The Rockford Files ve The Streets of San Francisco gibi dizilerde konuk oyunculuk yaptı. Son zamanlarda kameralardan uzaklaşmış ve Los Angeles County Sheriff’s Department’da arama kurtarma ekibinde gönüllü olarak görev almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin