Greenleaf dizisi 3. sezon onayını aldı!

Greenleaf dizisi 3. sezon onayını aldı. Ayrıca ikinci sezonda gazeteci Darius Nash karakteriyle oyuncu kadrosuna dahil olan Rick Fox'un yeni sezonda ana oyuncu kadrosuna terfi edeceği belirtildi.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2017 - 01:00
İptal - Onay

OWN: Oprah Winfrey Network'ün ikinci sezonunun ortalarında olan dizisi "Greenleaf"ın ekran macerası daha çok uzun olacak gibi!

GREENLEAF YOLA DEVAM!

Lionsgate, Craig Wright (Lost, Six Feet Under) ve yürütücü yapımcılar Clement Virgo (The Book of Negros) ile Oprah Winfrey'in (Selma) elinden çıkan dizi, resmi 3. sezon onayını aldı.

17-08/08/greenleaf-twitter.png

Ayrıca ikinci sezonda gazeteci Darius Nash karakteriyle oyuncu kadrosuna dahil olan Rick Fox'un yeni sezonda ana oyuncu kadrosuna terfi edeceği belirtildi.

İzlenme oranlarında beklentileri fazlasıyla karşılayan dizinin yeni sezon onayı alması hakkında konuşan OWN: Oprah Winfrey Network Başkanı Erik Logan "Greenleaf'in bir başka sezonunda neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Bu dizi, OWN'in senaryolu programlarının gelişmeye devam etmesinde önemli bir araçtı ve benzersiz hikaye anlatımı ve karakterleriyle her hafta izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

17-08/08/greenleaf-3-sezon-onayi.jpg

Lionsgate'ten Chris Sela ise Oprah Winfrey ve OWN ekibiyle ilişkilerini Greenleaf'ın üçüncü sezonunda genişletecek olmaktan dolayı heyecanlı olduklarını söylerken "Parlak zekalı bir yaratıcı, inanılmaz derecede yetenekli oyuncu kadrosu ve ilham verici müzikler; Greenleaf'ı uzun dönem sürecek bir dizi olarak konumlandırdı. Üçüncü sezonun bizi nereye götürdüğünü görmek için beklemek zor" şeklinde konuştu.

Merle Dandridge, Keith David, Lynn Whitfield dışında Lamman Rucker, Deborah Joy Winans, Greg Alan Williams, Kim Hawthorne, Tye White, Rick Fox, Desiree Ross ve Lovie Simone'u oyuncu kadrosunda bulunduran Greenleaf; Lionsgate ile Winfrey'in Harpo Films ve Pine City ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

GREENLEAF 2. SEZONUN 2. YARISI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

16 bölümlük ikinci sezonun sekiz bölümünü geride bırakan dizi, 15 Ağustos'ta ekranlara gelecek "The Bear" ve hemen ertesi gün 16 Ağustos'ta yayınlanacak "Call Not Complete" bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Sezonun geri kalan bölümleri ise Çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam edecek.

"Greenleaf" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin