Greg Berlanti'den The CW'ya Amerikan futbolu dizisi geliyor!

The CW'dan Berlanti Prods ortaklığıyla Amerikan futbolu temalı yeni bir dizi geliyor.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 01:01
Gündem

Genç kitleye yönelik yaptığı dizilerle bilinen Amerikan ulusal kanallarından The CW'dan üretken yapımcı ve onun yapım şirketi Berlanti Prods ortaklığıyla Amerikan futbolu temalı yeni bir dizi geliyor.

LA Galaxy oyuncusu Robbie Rogers yapımcılığında hazırlanacak dizinin hikayesi profesyonel spor yaşamını sürdüren NFL oyuncusu Spencer Paysinger'ın yaşamından esinlenerek ekranlara uyarlanacak.

DİZİNİN KONUSU

April Blair (Reign, The Shannara Chronicles) tarafından senaryosu kaleme alınacak ve henüz ismi netleşmeyen Spencer Paysinger projesinin hikayesi; L.A.'in güneyinde bir lise öğrencisi Amerikan futbolu oyuncusunun yükselişini konu ediniyor.

17-09/25/spencer-paysinger-2.jpg

Kahramanımız Beverly Hills High'da oynamak üzere kabul edildiğinde çok farklı dünyalardan iki aile Compton ve Beverly Hills'in kazançları, kayıpları ve mücadeleleri birbiriyle çatışacaktır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Warner Bros. TV yapımcılığında hazırlanacak dizide Berlanti Prods'tan Greg Berlanti ile Sarah Schechter yürütücü yapımcı kadrosunda bulunacak.

17-09/25/greg-berlanti.jpg

Robbie Rogers'ın yapımcısı olduğu dizide ayrıca Dane Morck danışman yapımcı olarak görev yapacak.

GREG BERLANTI VE THE CW ORTAKLIKLARI

The CW kanalında birçok dizinin yapımcılığını üstlenen Greg Berlanti'nin ismini Arrow, The Flash, Supergirl, Legends Of Tomorrow, Black Lightning ve Riverdale gibi çeşitli dizilerde görmek mümkün.

17-09/25/the-cw-logo.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin