Grey's Anatomy 13. sezon için geri dönen oyuncular

Dört isim ile daha resmi anlaşma sağlandı.

Volkan Küçükel
12 Haziran 2016 - 00:12
Magazin

Resmileşti! Hemen hemen tüm favori karakterlerimiz Grey's Anatomy'nin yeni sezonu için geri dönüyorlar!

Yaklaşmakta olan 13. sezon öncesinde Ellen Pompeo'nun yeni sezon sözleşmesi yapmasının ardından yeni kontrat için görüşmeleri sürdürülen dört isim ile daha resmi anlaşma sağlandı.

GERİ DÖNEN OYUNCULAR

Bu dört isim: Justin Chambers (Alex), Chandra Wilson (Bailey), James Pickens, Jr. (Richard) ve Kevin McKidd (Owen).

Grey's Anatomy'nin düzenli rol alan oyuncularından altı ismin kontratı 12. sezonun sonunda sona ermişti. Bu isimlerden Sara Ramirez ayrılmayı seçerken geri kalan isimler yola devam dedi.

16-06/12/img.jpg

Chambers, Wilson, Pickens, Jr. dizinin başlangıcından bu yana kemik kadroyu oluşturan isimler arasında iken McKidd ise dizinin oyuncu kadrosuna 5. sezondan itibaren dahil olmuştu.

KANALIN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ

ABC kanalı için birçok projeye imza atan Shonda Rhimes'ın yaratıcısı olduğu Grey's Anatomy ekran macerasına başladığından bu yana izlenme oranları ile kanalın yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Dizi, geride bıraktığı 12. sezonu ile de ABC'nin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dizi, yeni sezonuyla Perşembe akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin