Grey's Anatomy spinoff dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Bir grup kahraman iftaiyeci üzerine odaklanacak Grey's Antomy spinoff'u için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Volkan Küçükel
07 Ekim 2017 - 01:49
Gündem

Bir dizi testten sonra Grey Damon (Aquarius), Okieriete Onaodowan (Hamilton), Danielle Savre (Too Close To Home) ve Barrett Doss (Iron Fist) dörtlüsü Grey's Anatomy'nin itfaiyecileri merkezine alan spin-off'unun oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler oldular.

GREY'S ANATOMY SPINOFF DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Jaina Lee Ortiz ve Grey's Anatomy'de Dr. Ben Warren karakteriyle izlediğimiz Jason George'u daha önceden kadrosuna katan ve arkasında Grey's Anatomy'nin yaratıcısı Shonda Rhimes'ın Shondaland'ı bulunan dizinin hikayesine ve yeni oyuncuların rollerine kısaca bakacak olursak;

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak ve henüz ismi netleşmeyen spin-off projesinin hikayesi en basit özetiyle bir grup kahraman iftaiyeci üzerine odaklanıyor.

Dizide, Seattle'daki itfaiye istasyonunda en üst yetkilisinden en yeni çalışanına kadar hem görev zamanlarında hem de mesai dışında hayatlarını tehlikeye atan cesur kadın ve erkek itfaiyecilerin aksiyon dolu serüvenine tanıklık edeceğiz.

Oyuncu kadrosuna dahil olan dört yeni isim de bu itfaiye ekibinin bir parçası rolüyle kadroda olacaklar: Jack (Damon), Dean (Onaodowan), Maya (Savre) ve Victoria (Doss).

17-10/07/greys-anatomy-spinoffu.jpg

YENİ İSİMLERİN KARİYERLERİ

Friday Night Lights'ın eski oyuncularından 30 yaşındaki Grey Damon dizi dünyasında The Nine Lives Of Chloe King, Twisted, Star-Crossed ve Aquarius gibi çeşitli yapımlarda karşımıza çıktı. Yakın zamanda The CW'nun süper kahraman temalı The Flash dizisinde Mirror Master rolüyle izlediğimiz aktör gelecek sene Cadaver isimli korku filminde de karşımıza çıkacak.

Broadway yeteneklerinden Okieriete Onaodowan özellikle Hamilton müzikalindeki Hercules Mulligan/James Madison rolleriyle biliniyor. Aktör televizyon dünyasında ise Netflix'in The Get Down ve HBO'nun Ballers dizilerinde tekrar eden rollerle yer aldı.

29 yaşındaki Danielle Savre, TLC'nin Tyler Perry'li orijinal senaryolu dizisi Too Close to Home'da başrollerden biri olarak rol alıyor. Oyuncuyu yakın zamanda çekimleri devam eden Deep Blue Sea 2 filminde de izleyeceğiz.

Kadroya dahil olan son oyuncu Barrett Doss ise Netflix'in Iron Fist'indeki Megan karakteriyle hatırlanabilir. Time After Time, Girls ve Bull ise aktrisi konuk oyuncu olarak izlediğimiz yapımlardan birkaçı.

17-10/07/danielle-savre-barrett-doss.jpg

Grey's Anatomy yürücütü yapımcısı/ortak showrunner'ı Stacy McKee'nin senaryosunu kaleme aldığı projenin prodüksiyonu, oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bir süre ertelenmişti.

KARAKTERLER GREY'S ANATOMY'DE TANITILACAK

Sezon ortası dönemde ekranlara gelmeye başlaması beklenen dizide yer alacak ana karakterlerin sonbahar dönemi içinde Grey's Anatomy'nin bir bölümünde izleyicilere tanıtılması bekleniyor.

Shondaland ve ABC Studios iş birliğinde hazırlanan dizide McKee ile birlikte yönetmen Paris Barclay, Shondaland'dan Rhimes ve Betsy Beers yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

17-10/07/itfaiye-calismalari.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin