Grown-ish dizisinin kadrosuna yeni takviyeler!

Grown-ish dizisinin kadrosuna yeni takviyeler! 4. sezonuna girmeye hazırlanan ABC komedisi Black-ish'in Freeform ekranlarına gelecek olan spin-off'u Grown-ish'in oyuncu kadrosu büyüyor!

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2017 - 21:50
Gündem

4. sezonuna girmeye hazırlanan ABC komedisi Black-ish'in Freeform ekranlarına gelecek olan spin-off'u "Grown-ish"in oyuncu kadrosu büyüyor!

GROWN-ISH'İN OYUNCU KADROSUNA 4 YENİ İSİM!

Francia Raisa (The Secret Life of the American Teenager) ve Jordan Buhat (Summer of '84) ana oyuncu kadrosuna dahil olurlarken; şarkıcı ikili Chloe x Halle (Chloe Bailey ve Halle Bailey) ise tekrar eden rollerle diziye katıldılar.

Yara Shahidi, Deon Cole (Angie Tribeca), Chris Parnell (Rick and Morty), Emily Arlook (The Good Place) and Trevor Jackson (American Crime) gibi isimler daha önceden oyuncu kadrosuna dahil olan isimler olmuşlardı.

17-08/30/grow-ish.jpg

"GROWN-ISH" KONUSU

Black-ish yürütücü yapımcısı Kenya Barris tarafından hazırlanan Grown-ish; yüksek öğrenim dünyasında gerek öğrenci gerekse yöneticilerin karşılaştıkları sorunlara güncel bir şekilde bakış atan bir dizi olarak nitelendiriliyor.

Yara Shahidi dizide Dre (Anthony Anderson) ve Rainbow'un (Tracee Ellis Ross) popüler, şık ve sosyal açıdan oldukça aktif 17 yaşındaki kızları Zoey karakterine hayat verecek. Zoey, yüksek öğrenimine başlayıp bir kere yuvasından ayrıldığında her şeyin kendi istediği gibi gitmediğini çabucak keşfedecektir.

Yeni katılan oyuncuların dizideki rollerine bakacak olursak:

Francia Raisa, Güney Kaliforniya Üniversitesi'nin açık sözlü ve muhafazakar birinci sınıf öğrencisi Ana; Jordan Buhat, kendi kapasitesinin pek farkında olmayan Güney Kaliforniya Üniversitesi'nin birinci nesil Hint-Amerikalı yeni öğrencisi Vivek karakterine hayat verecek.

Şarkıcı kız kardeşler Chloe x Halle ise okulun atletizm takımında yer alan ikiz kardeşler Sky ve Jazz karakterleriyle karşımızda olacaklar.

17-08/30/chloe-x-halle.jpg

İlk sezonu 13 bölümden oluşacak dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Kenya Barris, Anthony Anderson, Laurence Fishburne, Helen Sugland ve Brian Dobbins yer alıyor.

GROWN-ISH 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine gelecek hafta başlanacak olan Grown-ish'in 2018'in ilk aylarında Freeform ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

17-08/30/growinsh-dizi-1504118673.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin