Guguk Kuşu filminin kötü hemşiresini konu alan Netflix'in yeni dizisi Ratched'ı tanıyalım!

Sayısız diziyi bizlerle buluşturan Netflix'ten yaratıcı kadrosunda Ryan Murphy ve Michael Douglas gibi isimlerin bulunduğu yeni bir dizi geliyor: "Ratched".

Volkan Küçükel
07 Eylül 2017 - 14:42
Gündem

Sayısız diziyi bizlerle buluşturan Netflix'ten yaratıcı kadrosunda Ryan Murphy ve Michael Douglas gibi isimlerin bulunduğu yeni bir dizi geliyor: "Ratched".

RYAN MURPHY VE NETFLIX ORTAKLIĞI

Milos Forman'ın yönetmeni olduğu 1975 yapımı One Flew Over the Cuckoo's Nest (Guguk Kuşu) filmindeki acımasız ve şeytani Hemşire Ratched (Nurse Ratched) karakterinin gençlik dönemini konu edinecek dizide o filmin yapımcısı Michael Douglas, Murphy ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor. Evan Romansky ise senaryoyu kaleme alan isim.

17-09/07/ratched-dizi-tanitim.jpg

"RATCHED" KONUSU

Hikayesi 1947 senesinde başlayacak dizi; Hemşire Ratched'ın (Paulson) serüvenini ve normal bir hemşireden şeytani, tam teşekküllü, acımasız otoriter bir canavara dönüşme sürecini konu edinecek.

Netflix'in Hulu ve Apple gibi yayıncılarla giriştiği teklif savaşından galip çıkarak yayın haklarını kazandığı Ratched'ın başrolünde Murphy denince artık akla gelen ilk isimlerden biri olan Sarah Paulson yer alıyor.

RATCHED'IN 2 SEZONU CEPTE!

Netflix ile yapılan anlaşmaya göre yapım, doğrudan iki sezonluk onayı ve toplamda 18 bölümü garantilemiş görünüyor.

17-09/07/sarah-ryan.jpg

Fox 21 TV Studios yapımcılığındaki Ratched'ın çekimlerine 2018'in ortalarında başlanması planlanıyor. Murphy, tüm dizilerinde olduğu gibi burada da açılış bölümünün yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

Ratched, Murphy'nin online yayın platformalarındaki ilk dizisi olma özelliğinde. Yaratıcı özelliği ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Murphy böylelikle Fox ve FX'teki güncel dizileri American Horror Story, American Crime Story, Pose, Feud ve 911'in yanına bir yapım daha eklemiş oluyor.

Murphy, Michael Douglas ikilisi ile birlikte Aleen Keshishian, Margaret Riley, Lighthouse Management & Media'dan Jacob Epstein ve Evan Romansky yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

"Nurse Ratched":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin