Guilt iptal edildi

Freeform henüz ilk sezonunu geride bırakan taze draması Guilt'i iptal etti.

Ve karar çıktı: Freeform henüz ilk sezonunu geride bırakan taze draması Guilt'i iptal etti.

2. SEZONU GÖREMEDİ

Gerilim dramasının ikinci sezonu için Freeform'un devam kararı almamasıyla birlikte dizi, takipçilerini bazı cevapsız sorularla başbaşa bırakarak ekran macerasını sonlandırmış oldu.

GUILT'İN HİKAYESİ

Gerçek yaşamdaki Amanda Knox hikayesinden esinlenen Guilt, The Syndicate'ten tanıdığımız Daisy Head'in canlandırdığı Amerikalı öğrenci Grace'in Londra'da birlikte yaşadığı ev arkadaşı Molly Ryan'ın vahşice öldürülmesinin ardından baş şüpheli olarak suçlanmasıyla gelişen olayları konu ediniyordu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Billy Zane (Titanic), Emily Tremaine (Vinyl) ve aynı zamanda başrol oyuncusu Daisy Head'in gerçek yaşamdaki babası olan Anthony Head (Buffy the Vampire Slayer) dışında Cristian Solimeno, Naomi Ryan, Kevin Ryan, Simona Brown, Zachary Fall ve Sam Cassidy gibi isimler rol alıyordu.

16-10/24/guilt-pilot.jpg

İZLENME ORANLARI NASILDI?

Dizi, ilk sezonunun toplam 10 bölümünün büyük bir kısmının ortalama 300,000 izleyici civarında takip edilmesi sınırına düşmeden önce ilk bölümüyle 486,000 kişi tarafından izlenmişti. 22 Ağustos'ta ekranlara gelen sezon finali bölümü (bu kararla birlikte final bölümü) 396,000 kişi tarafından takip edilirken dizinin açılış bölümünün ardından en çok ilgi gören bölüm olmuştu. İzlenme oranlarına genel olarak bakıldığında iptal kararının beklenen bir gelişme olduğunu söylemek mümkün.

Kathryn Price ve Nichole Millard ikilisinin yaratıcılığı ve uygulayıcı yapımcılığını gerçekleştirdiği dizide Todd Slavkin ve Darren Swimmer ikilisi ise showrunner olarak görev yapıyordu.

Guilt'i takip ediyor muydunuz? İptal kararı hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

'Guilt' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin