Güldür Güldür'ün yıldızı Doğa Rutkay ile çok özel!

''Evlilik... Evet yaşım geldi artık...''

resim yok
17 Temmuz 2014 - 10:09
Röportaj

''Evlilik... Evet yaşım geldi artık...''

'Güldür Güldür'de rol alan Doğa Rutkay, şimdilerde yorgunluk atıyor ancak yine de boş durmuyor. Alaçatı'da çocuk atölyesi açan Rutkay'ın aşk hayatı da yolunda gidiyor.


Güzel oyuncu Hafta Sonu'na evliliğe bakışını ve gelecek planlarını anlattı...
 
Güzelliği, kocaman gülümsemesi ve küçük şeylerden mutlu olan bir kalbi var Doğa Rutkay'ın... Bir de bu gidişata, gazeteci Kerimcan Kamal'la yaşadığı aşk eklenince, değmeyin keyfine... 2013 yılının sonunda başlayan bu ilişki şimdilerde dolu dizgin devam ediyor. Öyle ki ''Evliliği düşünüyor musunuz?'' sorusuna güzel oyuncudan ''Neden olmasın? İlişkimde her şey yolunda gidiyor'' cevabını veriyor. Yakın zamanda Rutkay'dan bir evlilik müjdesi alırsak şaşırmayın!
 

SAMİMİ AÇIKLAMALAR!

Modaya ilginiz ne durumda?
 
Ben modayı yakışanı giymek olarak algılıyorum. Hani zırt pırt değişen bir şey değil de, daha kalıcı, klasikleşen ve yakışan... Bu açıdan baktığımda modayla aram son derece iyi. Ben sağdık bir moda severim (gülüyor). Markaport'la bu açıdan çok iyi anlaşıyoruz; sade ama gözden kaçmayan, rahat, modern ve her modaya uygun parçalarla beni benden alıyor.
 
İleride kendi tasarladığınız ürünlerden bir koleksiyon oluşturmayı düşünür müsünüz?
 

Evet, çok istiyorum. Rahat, doğal, sade, klasik bir koleksiyon hayalim var. Giydiğin her şeyin içinde kendin olacaksın, bu çok hoşuma gidiyor.
 
Dizilere ya da TV yapımlarına bir küskünlük yaşadınız mı?

 
Aslına bakarsanız evet, uzun süre dizilerden uzak kaldım. Tiyatromuz kapanınca derin bir nefesle beraber 'Güldür Güldür' teklifi aldım ve hemen kabul ettim.

 

 

''İNSANLARIN GÜLMEYE İHTİYACI VAR''

'Güldür Güldür'e sizi ne çekti?
 
En başta tiyatro olması; seyirciyle başbaşa, gözgöze, nefes nefese geçen iki saat. Üstelik eş zamanlı kameralarla televizyona çekiliyor ve diziye dönüşüyor. Bundan çok heyecan duydum. Komediyi seviyorum. İnsanları güldürmek, mutlu etmek hoşuma gidiyor. Bu nedenle çok içime siniyor yaptığım iş.[reklam]

'Güldür Güldür'e başlarken reyting olarak bu kadar iyi bir geri dönüş almayı bekliyor muydunuz?
 
Reytingler düşündüğüm en son şeydi aslında. Daha ziyade mutlu bir iş yapmanın peşindeydim. Üstüne bu izlenme başarısı da tadı tuzu oldu.
 
Sizce 'Güldür Güldür'e seyirciyi çeken dinamikler neler?
 
Seyircimiz yorgun ve gün boyu gülümseyi unutuyor. İnsanların iki saat de olsa rahatlamaya, gülmeye, hayatı unutmaya ihtiyacı var. Hiçbir şey düşünmeden, sadece akışına bırakıp kahkaha atmak insanın ömrünü uzatır. 'Güldür Güldür'ün izlenirliği için bu durum, iyi bir sebep olabilir diye düşünüyorum.
 
Hazırlık aşamalarınız nasıl geçiyor? Provalarda eğleniyor musunuz?
 

İki gün boyunca okuma ve provalar sürüyor; kostümler, peruklar ve tiplerin oluşumu...Yoğun geçiyor ancak oldukça eğlenceli.

 

''ANNE OLMA YAŞIM GELDİ''

Kerimcan Kamal'la ileriye dönük planlarınız var mı?
 
Neden olmasın? İlişkimde her şey yolunda gidiyor.
 
Anne olma fikrine nasıl bakıyorsunuz?
 
Özgür ruhluyum ama evime de çok düşkünüm. Yuvama, aileme ve elbette ilişkime. Ee, yaşım da geldi artık. Anne olmak bir hediyeyse bunu yaşamak isterim.
 
Enerji dolu ve çok neşelisiniz. Nasıl sağlıyorsunuz bunu?
 
Hayatı ters çevirip alt tarafından bakıyorum. Yaşamak oldukça zahmetli bir iş. Hayatı farklı gözlerle izliyorum. Mutlu olmak için küçük şeyler yapıyorum. Hatta bu cümleninin patentini aldım. Yakında bir el kitabı çıkarmayı düşünüyorum; ''Şu hayatta zor ruh hallerinde bile nasıl mutlu oluruz?'' diye. Üstüne bir de kahkaha kitabı. Neden olmasın (gülüyor)?
 
Peki sizi en çok ne sinirlendirir?
 
Eğilip bükülmelere, söz verip tutmamalara, suratsızlığa hiç gelemem.

 

 

ÜNLÜ OYUNCU ŞARKICILIĞA SOYUNUYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin