resim yok
07 Haziran 2010 - 00:00

Hanımın Çiftliği dizisinde hizmetçi Gülizar karakterini canlandıran Evrim Solmaz'ın öteki yüzü... Adana'da çekilen Kanal D dizisi Hanımın Çiftliği'nde cilveli hizmetçi Gülizar karakterini canlandıran ve son bölümlerdeki performansı ile isminden söz ettiren Evrim Solmaz'ın bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. MSM'nin İstanbul, Ankara ve Bursa'daki okullarında sahne tatbikatı dersleri veren ünlü oyuncu bütün işlerine zamanında yetişmek için bulduğu enerjiyi Uzak Doğu felsefesine ve savaş sanatlarına borçlu olduğunu söyledi. On seneyiı aşkın bir süredir savaş sanatları ile ilgilendiğini belirten Evrim Solmaz "İçgüdüsel bir istek ile başladığım savaş sanatları benim için yaşam yolumun bir parçası. Elimden geldiğince seminerlere ve antrenmanlara katılıyorum. Ağırlıklı olarak Wing Tsun Kung Fu (yakın dövüş) ve Escrimayla (aletli dövüş) ilgileniyorum. Bu sporlar hayata bakışımı değiştirdi. Beraberinde akıcılık, kuvvet, zindelik, özgüven ve kendinden emin olmayı getirdi" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin