resim yok
06 Mart 2009 - 00:00

'Avrupa Yakası'nda 'Sedef' karakterini canlandıran deneyimli oyuncu Suna Keskin, dizinin yapı taşlarından Gazanfer Özcan'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle, bazı sahnelerin çekimlerinde çok zorlandıklarını söyledi. Günaydın'ın haberine göre, "Bizim için çok güzel ve keyifli bir setti. Ama şimdi bir hayli hüzün veriyor. Sete giderken ayaklarım geri geri gidiyor. O koltuğa bakınca burnumuzun direği sızlıyor. Acımızın tarifi mümkün değil" diyen Suna Keskin, Özcan'ın anısına kadroya eşi Gönül Ülkü Özcan'ın dahil olduğunu ama yine de Özcan'ın yerinin doldurulamayacağını ifade etti. Gülse çok acı çekiyor Gazanfer Özcan'ın vefatının ekip için bir darbe olduğunu belirten Suna Keskin, Gülse Birsel'i daha önce hiç bu kadar hüzünlü, gözü yaşlı ve acı çekerken görmediğini söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin