resim yok
15 Mayıs 2013 - 00:00

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Woman to Watch Ödül Töreni; marka, pazarlama, reklam ve medya dünyasının kadın liderlerini belirledi.

KAHKAYA BOĞAN SORU

Gecede ödül alan 15 kişi arasında Gülse Birsel ile Nil Karaibrahimgil’de vardı. Ödül aldıktan sonra kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Gülse Birsel, “Nil’e soru sormak istiyorum” dedi.

Gülse Birsel, Nil Karaibrahimgil’e dönerek, “Nil neden müzik?” diye sordu.

Önce kahkaha atan Karaibrahimgil:

“Valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Neden müziğe cevap verilemedi. Daha önce soruldu. Onun cevabı bende de yok” diye cevap verdi.

EYLÜL'DE YENİDEN EKRANLARDA

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gülse Birsel, dizinin beş bölüm sonra sona ereceğini ve Eylül ayında yeniden ekranlarda olacağını söyledi.

Birsel, Beyaz için “Beyaz sete ilk bölümden beri harikulade uyum sağladı. Harika bir jön komik. Biz uyum sağlamadığını görmedik” diye konuştu.

OYUNCULUĞU BECEREMİYORUM

Oyunculuk tekliflerine sıcak bakmayan Nil Karaibrahimgil ise:
[reklam]
“Kendimi oyunculukta düşünemiyorum. Beceremiyorum” şeklinde konuştu. Karaibrahimgil, yaz aylarında single çıkarmayı planladığını belirtti.

Altan Erkekli de dizi hakkında konuşmuştu

Kanal D'de iki sezondur devam eden Yalan Dünya dizisinin oyuncularından Altan Erkekli, sevilen dizinin gelecek sezon da devam edeceğini söylemişti. Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Altan Erkekli, bir soru üzerine dizi hakkında bilgi verdi.

Yalan Dünya için Kanal D ile 2014 sezonu sonuna kadar anlaşma imzalandığını söyleyen Erkekli: "2014 yılının Haziran ayına kadar kesin devam edecek. 2014'e girdiğimizde eminim ki; 2015 yılının imzası da atılacak. Yani üç-dört yıl daha gidecek gibi" dedi.

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ (06-12 MAYIS) DETAYLAR BURADA!

 

YALAN DÜNYA'da Vasfiye Teyze, Deniz'i dolduruyor! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin