Gülse Birsel yeni dizisinin yayın tarihini açıkladı

Avrupa Yakası ile fenomen olan Gülse Birsel yeni dizisinin yayın tarihini açıkladı. Sevilen oyuncu, senarist ve gazeteci Birsel'in merak edilen yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
06 Kasım 2017 - 10:20
İptal - Onay

Yeni filmi Aile Arasında 1 Aralık 2017 tarihinde vizyona gireceke olan Gülse Birsel'in yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yaptığı sitcom dizileri ile oldukça sevilen Gülse Birsel yeni dizisinin yayın tarihini açıkladı. 

17-11/06/gulse-birsel-aile-arasinda-ne-zaman-vizyona-girecek.jpg

Kadiköy'de bir alışveriş merkezinde Oylum Talu'nun konuğu olan Birsel, vizyona girecek filmi ve yakında yazmaya başlayacağı dizinin tarihini verdi.

17-11/06/gulse-birselden-yeni-dizi-geliyor.jpg

"1. Bölümü yazıyorum"

Oylum Talu'nun sorularını yanıtlayan Birsel, dizinin Ocak ayında ekranlara geleceğini açıkladı. Dizinin şuanda 1. Bölümünü yazdığını ifade eden Birsel, dizinin tam bir aile komedisi olacağını söyledi. 

"Her bölümde farklı oyuncu başrol olacak"

Oyuncu kadrosunun belli olduğu dizide Çağlar Çorumlu, Derya Karataş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt ve Bartu Küçükçağlayan yer alıyor. Dizinin her bölümünde farklı bir oyuncunun başrol olacağını söyleyen Gülse, bekleyenlerini meraklandırmayı başardı. En son Yalan Dünya ile ekranlarda olan Birsel, Ocak ayında bomba gibi geliyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin