Güneşi Beklerken dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin bir başka dizisinin daha yayın tarihi belli oldu!

resim yok
25 Haziran 2013 - 11:29
Magazin

Kanal D'nin bir başka dizisinin daha yayın tarihi belli oldu!

 

İşte başlangıç tarihi!

Kanal D’nin yeni gençlik dizisi “Güneşi Beklerken”, 02 Temmuz Salı günü, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

 

Oyuncu kadrosu

Dizide başrolleri; Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaşıyor.

Usta oyuncu Emre Kınay’ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni “Cihan” karakterini canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

Dizide, saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmalar öne çıkıyor.

 

Kamera arkasında...

Güçlü senaryosu ve genç kadrosu ile ekrana farklı ve taptaze bir soluk getirecek dizinin yapımını D Productions, yapımcılığını Ayşe E. Durmaz’ın üstlenirken, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapıyor, senaryosunu ise Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Deniz Dargı ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle:

Demet ve Derya, Bursa’nın Gölyazı ilçesinde mütevazi bir hayat süren anne-kızdır. Demet’in terzi dükkanında işler umduğu gibi gitmez ve elinde avucunda ne varsa kaybeder. Bu sırada İstanbul’dan Demet’e bir dost eli uzanır. Bu çocukluk arkadaşı Jale’dir. Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden Sayer Koleji'nin müdürüdür. Hem Derya’nın iyi bir eğitim alması hem de yeni bir başlangıç yapmak için anne-kız, Derya’nın tüm itirazlarına rağmen tası tarağı toplayıp İstanbul’a taşınırlar. Aslında Jale’nin onlar için başka planları vardır. Hem Demet’in hem de Derya’nın hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı saklamaktadır Jale
[reklam]
Kimseye eyvallahı olmayan ,son derece inatçı , deli dolu bir genç kız olan Derya, okuldaki ilk gününde, okulun sahibinin oğlu ve herkes tarafından tam bir baş belası olarak bilinen Kerem’le karşı karşıya gelir. Bugüne kadar ne istediyse sorgusuz sualsiz yapılmış olan, şımarık ve okuldaki herkes üzerinde soyadının getirdiği gücü kullanan Kerem, onun egemenliğini tanımayan Derya’yı düşmanı beller ve onunla acımasızca uğraşmaya başlar.

Kerem’in Derya’ya yaptığı eziyetlerden sonra Derya’ya yardım elini uzatan tek kişi ise Kerem’in kardeş gibi birlikte büyüdüğü Barış’tır. Derya Barış’ın kendisine gösterdiği yakınlıktan etkilenmeye başlayacaktır ama bilmediği bir şey vardır; o da Barış’ın okulun en popüler kızı Melis’e aşık olduğudur. Melis, okulda beden öğretmenliği yapan Cihan’ın da kızıdır aynı zamanda ve o da ne yazık ki Kerem’e aşıktır.

Derya yeni hayatına ve okuluna uyum sağlamaya çalışırken, annesi Demet Jale’nin kardeşi Melda’nın modaevinde çalışmaya başlar. Onu da tıpkı kızı gibi zor günler ve kötü sürprizler beklemektedir. Demet, hayatının ilk ve tek aşkı Cihan’la yıllar sonra karşı karşıya gelecektir. Cihan’ın hayatına yeniden girmesiyle, yıllarca kızına söylediği yalanın ortaya çıkmasının korkusunu yaşayacaktır.

Jale, geçmişte yaptığı hatayı telafi etmek için İstanbul’a getirdiği Derya ve Demet’in hayatında yeni ama zorlu bir sayfa açmıştır. Gençler tarafında dörtlü bir aşk ekseninde ilerleyen hikayede, büyükler tarafında ise geçmişin sırları zamanla gün yüzüne çıkacak ve herkesin hayatını alt üst edecektir.

 

 

'GÜNEŞİ BEKLERKEN'İN TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

'GÜZEL ÇİRKİN' NE ZAMAN BAŞLIYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin