Güneşi Beklerken sosyal medyanın gündeminde!

Kanal D'nin yeni gençlik dizisi Güneşi Beklerken'in Salı akşamı ekrana gelen bölümünde Zeynep ve Kerem'in sahneleri Twitter kullanıcıları tarafından Türkiye gündemine taşındı.

resim yok
17 Temmuz 2013 - 15:23
Magazin

'Güneşi Beklerken' Salı gününün birincisi ve sosyal medyanın 1 numaralı gündemi oldu.

 

Gündeme damga vurdu


Kanal D’nin yeni gençlik dizisi 'Güneşi Beklerken'in Salı akşamı ekrana gelen bölümünde Zeynep ve Kerem'in sahneleri Twitter kullanıcıları tarafından Türkiye gündemine taşındı.

 

Zeynep & Kerem

Karadayı dizisindeki Mahir ile Feride, Lale Devri'nde Çınar ile Toprak'ın aşkı gibi Zeynep ile Kerem'in aşkı da şimdiden efsane olmaya aday.

Başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin ve Ebru Aykaç’ın paylaştıkları dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

 

Zirvede


Saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmaların da öne çıktığı dizinin Salı akşamı ekrana gelen 3. Bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 5.51 reyting ve yüzde 21.28 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 4.92 reyting ve yüzde 17.84 izlenme payı ile birinci oldu.

Güneşi Beklerken sosyal medyanın 1 numarası     

#gunesibeklerken ve  #zeynepvekerem  hashtagi ile ekrana gelen ,Kerem ve Zeynep’in ormanda baş başa geçirdiği duygu dolu anların yaşandığı, Zeynep’in Kerem’le ilgili gördüğü rüya ve dizinin final sahnesi ile ön plana çıkan yeni bölüm, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi ve Türkiye’de TT oldu    

Kullanıcılardan gelen yorumların bazıları şöyle;

KbrKhy    
#zeynepvekerem zeynepin rüyası harikaydi.
[reklam]
yelkencigiller
#zeynepvekerem Büyük aşklar kavgayla başlar

busela
Her aşk #zeynepvekerem`in aşkı gibi başlar ilk önce itiş kakış olur sonra aşk yerini bulur

aamedjan
#zeynepvekerem tıpkı mıknatısın zıt kutupları gibiler. Zıtlıklarıyla birbirlerini çekecekler. :)

selinturunc
#zeynepvekerem bence cok yakisiyorlar ya!

pinkpanjurlu_ev
En buyuk asklar nefretle baslar sozunun aciklamasi :) . Ask kivilcimlari gordum sanki <3 #zeynepvekerem

 

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'İN İZLENME ORANLARI NASIL GİDİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin