Güneşi Beklerken'de büyük şok!

'Güneşi Beklerken'in Pazar günü ekrana gelecek bölümünde; Melis'in bulumia hastası olduğu ortaya çıkacak.

resim yok
17 Nisan 2014 - 16:17
Yeni Bölüm

Kanal D'nin Pazar günlerine damga vuran gençlik dizisi Güneşi Beklerken'de büyük şok!

'Güneşi Beklerken'in Pazar günü ekrana gelecek bölümünde; Melis'in bulimia hastası olduğu ortaya çıkacak.

 

BULİMİA HASTASI!

Kanal D'nin başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ'ın paylaştıkları, büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi 'Güneşi Beklerken'in Pazar günü ekrana gelecek bölümünde; Melis'in bulimia hastası olduğu ortaya çıkacak.

 

YENİ BÖLÜMDE SÜRPRİZ GELİŞMELER!

Anne ve babasının boşanacak olmasına üzülen Melis, Demet ile Zeynep'ten hesap sorarken bayılır. Tülin ve Cihan bu durum yüzünden birbirlerini suçlar.

 

Melis, her şeyden bir haber Aksel'in yanına kaçıp herkesten uzaklaşır. Fakat Kerem ve Zeynep, ortadan kaybolan çiftin peşine düşer. Aşkını kurtarmak isteyen Aksel, Melis'i hastaneye yatırmak için Zeynep ve Kerem ile işbirliği yapar.

 

Hasta olduğunu herkesten gizleyen Melis tedaviyi kabul edecek mi?

 

RANDEVU: BU PAZAR

'Güneşi Beklerken' sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek.[reklam]

BULİMİA HASTALIĞI NEDİR?

Bulimia, bir çeşit psikolojik yeme bozukluğudur. Bulimia, aşırı dozda yemek yeme işlemi sonrasında, uygun ve sağlıklı olmayan kilo kontrolü yöntemlerinin uygulanması şeklinde tanımlanabilir. Özellikle kusma, aşırı derecede diüretik ve laksetiflerin kullanımı ve çok zorlayıcı egzersizler yapılması  bulimia vakalarında en sık rastlanan kilo kontrolü yöntemlerindendir.

 

Vücut şekli ve kilo ile ilgili aşırı derecede takıntılı olmak, normal kiloda olunmasına rağmen kişinin kendisini kilolu hissetmesi bulimianın en belirgin özelliklerindendir.  Bulimia rahatsızlığı yaşayan bir kişi normalde pekçok insanın yiyebileceği miktarın çok daha fazlasını tüketir. Bu aşırı yeme şekli aslında kişinin aç olmasıyla ilgili değildir. Bu yeme bozukluğu tamamen kişinin içinde bulunduğu depresyon, stres ve vücudunu beğenmeme takıntısıyla ilgilidir.

Bulimia sorunu yaşayan bir kişi aşırı dozda yeme süresi içinde kontrolünü kaybeder ve ne bulursa yer. Bu yeme işleminin ardından çok kısa süreli bir sakinleşme dönemi yaşar. Bundan sonra da kilo alma korkusu ile ciddi bir pişmanlık, üzüntü ve hatta kendinden iğrenme duygusu yaşar. En sonunda da tüm yediklerini sağlıklı olmayan yöntelerle boşaltır.

 

YENİ FRAGMAN (Tıkla-izle)

 

HANDE DOĞANDEMİR'İN ŞAŞIRTAN İTİRAFI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin