Güneşi Beklerken'de geceye damga vuran sahne! [Video]

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşi Beklerken'in dün akşam yayınlanan bölümü reytinglerde açık ara birinci olurken sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'da Türkiye gündemine #kereminaski, zeynep ve Murat Ceceli başlıklarıyla en çok konuşulan dizi oldu.

resim yok
04 Eylül 2013 - 11:16
Magazin

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşi Beklerken'in dün akşam yayınlanan bölümü reytinglerde açık ara birinci olurken sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'da Türkiye gündemine #kereminaski ve Zeynep başlıklarıyla en çok konuşulan dizi oldu.

 

ÖPÜŞÜRKEN REYTİNGLER ZİRVEDE

Zeynep ile Barış'ın havuzda öpüştüğü sahne de ise reytingler gecenin en üst noktasındaydı.

İşte Twitter'da Güneşi Beklerken yorumları;

- Öyle bir öpüşmeden etkilenmeyip hala Barış'dan hoşlanıyorsa kusura bakmayın ama Zeynep'de sorun var yaniii. #kereminaski

- #kereminaski buyuk aşklar nefretle baslarmıs bı kere daha öğrenmiş olduk

- #kereminaski bambaşka bişey ya :'( çok saf ve temiz

- #kereminaski Güneşi Beklerken'in senarist'i olsam şimdiye Kerem'le Zeynep'i evlendirmiş çoluk çocuğa karışırmıştım lan

- Keremle öpüşüp Barışla çıkmak adeta Bella'nın Jacop'a seni seviyorum Edward'a ama seni daha çok seviyorum demesi.

- Zeynep'in Kerem'le öpüşüp Barış'la çıkması adeta Bella'nın Jacop'a seni seviyorum Edward'a ama seni daha çok seviyorum demesi gibiydi.

- Hepimiz Zeynep'in ağır gerizekalı olduğu konusunda hem fikiriz ama değil mi ? #kereminaski

- Zeynep, insan bu çocuktan nasıl nefret edebilir?

- keremin odasında pink floyd barışın odasında the beatles posteri var ama partide çalan şarkı mustafa ceceli[reklam]

NELER OLDU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşi Beklerken dizisi yine geceye damga vurdu.

Melis de aradığını bulamayan Barış, Zeynep’e daha önce görmediği bir gözle bakmaya başlar. Bu durum Kerem’in dikkatinden kaçmaz ve çok kıskanır. Barış’ın da doğum günü yaklaşır ve Kerem evinde Barış için büyük bir parti organize eder.

Zeynep partiye gelmeyi istemediği halde Barış’ı kırmaz ve geceye katılır. Zeynep’in bambaşka bir görünüm ile geldiği partide, hem Barış hem de Kerem gözlerini Zeynep’ten alamazlar.

Daha sonra partide kaybettiği bir eşyayı aramak için geri dönen Zeynep, Kerem'le karşılaşır ve gecenin sonunda hiç beklenmedik sürpriz bir yakınlaşma gerçekleşir.

 

O SAHNELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'İN YILDIZLARIYLA YAPILAN YENİ RÖPORTAJ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin