Güneşi Beklerken'in Bora'sı hakkında bilmedikleriniz!

''Kalbimde hisseder mantığımda süzerim...''

resim yok
12 Temmuz 2014 - 12:05
Röportaj

''Kalbimde hisseder mantığımda süzerim...''

Tam bir aşk adamı olan oyuncu Can Sipahi, ''Çok şanslıyım; yaşamayı ve hayatın çeşitli tatlarını deneyimlemeyi seven bir kadınla hayatımı paylaşıyorum'' diyor ve kendini şöyle özetliyor: ''Ne mükemmelim, ne de zor bir adam. Kalbimde hisseder, mantığımda süzerim.''


'Güneşi Beklerken' dizisine taze kan olarak katılan son dönemin başarılı oyuncularından Can Sipahi, asıl çıkışını 'İntikam' dizisiyle yaptı.

Ankara'da doğup, büyüyen genç oyuncu; İstanbul'daki yaşamını, oyunculuğunu, altı yıldır birlikte olduğu sevgilisini, 'Elele' dergisinin Temmuz sayısına anlattı. 26 yaşındaki oyuncunun röportajından satır araları şöyle...

 

İSTANBUL HAYATI: Heyecanlı yıllar

Ankara'da doğdum, büyüdüm. Sabancı Üniversitesi'ne kayıt yaptığımda; İstanbul yıllarım başladı. Heyecanlı ve her türlü yeniliğe hevesli olduğum, mühendis olmak için her türlü olanağımın hazır olduğu yurt zamanlarım... Her şey çok çok güzeldi. Lisans eğitimimi üretim sistemleri mühendisliği alanında yapmama rağmen, oyunculuğun hayatıma girmesi nedeniyle yüksek lisans için Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Programı'na dahil oldum. Şu anda yüksek lisans ikinci sınıf öğrencisiyim.

 

OYUNCULUK DÖNEMİ: Yolculukta başladı

Lise yıllarımda tiyatro, dans, müzik etkinlikleriyle doldurduğum boş zamanlarımın, ardından üniversite yıllarımda taşan enerjimin oyunculuk olarak şekilleneceğini bilmesem de, kendimi var etmemin tek olanağının sanat olacağını biliyordum. Bir Ankara-İstanbul seyahatimde, bana oyunculuğu öneren ve harekete geçmemi sağlayan İstemihan Tuna ise kendisi bilmese de beni yola çıkaran kişi oldu. Ayrıca Sumru Onat'a da teşekkürlerimi sunmadan geçemeyeceğim.[reklam]

ÖZEL HAYAT:  Ahenkle dans etmek

Tek başına yaşayan bir adam olsaydım, belki rutinlerim arasında yaşlanabilirdim ama şanslıyım ki hayatımı; yaşamayı ve hayatın çeşitli tatlarını deneyimlemeyi seven bir kadınla paylaşıyorum. Beraber kalkar ve yeni günü yine beraber planlarız. Aşık bir aşık olduğumu söyleyebilirim. Ne mükemmelim, ne de zor bir adam. Sadece kalbimde hisseder, mantığımda süzerim.

 

Aşk hayatımı evrendeki dengeye çok benzetiyorum. Kozmozdaki gezegenler, yıldızlar, maddeler hepsi ahenkle dans ediyor. Ama en çok hoşuma giden şey, bu denge bozulmadan evren genişliyor. Benim aşk hayatım da böyle... Ahenkle dans edip, birbirimizi besleyerek daha da büyüyoruz. Bence uzun ilişkinin sırrı, ayrı notalara aynı anda basarak güzel bir harmoni oluşturmak. Bu farklılığın yarattığı melodiyi anladığınız ve bu melodiyle dans etmeyi becerdiğiniz an bir ömrü paylaşmaya hazır oluyorsunuz.

 

İŞİMİ SEVİYORUM ARAYI UZATMAM

'İntikam' dizisinin ardından oldukça yoğun bir kış sezonu geçirdim. İlk olarak yönetmenliğini Aysim Türkmen'in yaptığı, kentsel dönüşüm ve bunun orta, orta-alt sınıf üzerindeki etkilerini konu alan ve bu arka fonda kendilerini var etmeye çalışan bir abi-kardeşin hikayesini anlatan 'Çekmeköy Underground' adlı filmde oynadım. Ardından da Mahur Özmen'in yönettiği 'Beni Sen Anlat' isimli 12 Eylül'de geçen bir hikayenin parçası oldum. Son olarak  da 'Güneşi Beklerken' dizisine dahil oldum. Oldukça yoğun geçen bu kış aylarından sonra, yaz aylarımı biraz kendime ve sevdiklerime vakit ayırarak geçireceğim. Ama çalışmayı ve işimi çok seviyorum. Arayı fazla uzatmayacağım gibi duruyor.

 

 

KEREM BÜRSİN'İN UNUTMAK İSTEDİĞİ SAHNELER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin