Güneşi Beklerken'in Zeynep'i Hande Doğandemir hakkında merak ettikleriniz!

'Güneşi Beklerken' dizisinin Zeynep'i Hande Doğandemir, birbirinden çarpıcı kombinasyonlarla Instyle dergisine modellik yaptı, hayatının bilinmeyenlerini anlattı.

resim yok
01 Ağustos 2013 - 11:00
Röportaj

'Güneşi Beklerken' dizisinin Zeynep'i Hande Doğandemir, birbirinden çarpıcı kombinasyonlarla Instyle dergisine modellik yaptı, hayatının bilinmeyenlerini anlattı.

KAMERA ARKASINDA DA YER ALDI

Ankara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul’a geldim, kamera arkasında reji ve editörlük yaptım. O sırada programcılığa, tekniğe dair birçok şey öğrendim.

Bu işlerle uğraşırken menajerim Nimet Atasoy’la tanıştım ve oyunculuk serüvenim başlamış oldu. Akademi 35,5’a giderek oyunculuk eğitimi almaya başladım.

Doğru kararlar verip doğru projelerde yer aldığımı düşünüyorum.

DUYGULAR, MANTIĞIN ÖNÜNDE

Sıklıkla mantığımı bir kenara bırakıp duygularımla hareket ettiğim zamanlar oluyor. Bu da tabii daha kırılgan olmama yol açıyor. Zaman zaman bu özelliğimi sevmiyorum.

Kendimde sevdiğim özelliğim ise iletişim kurmak konusunda zorlanmamam, bu da hayatı benim için kolaylaştıran bir şey.

UTANGAÇ BİR ÇOCUKTUM

Çocukken kendimi hep sahnede hayal ederdim; dans ederken, şarkı söylerken.. Okul hayatım boyunca da tüm etkinliklerde sunuculuk yaptım, dans ettim, sahneye çıktım.

Utangaç bir çocuktum ama bir şekilde yapıyordum, içimde varmış demek ki...

MODAYLA YAKINDAN İLGİLİ

Moda dergilerini karıştırmayı, blogları takip etmeyi seviyorum. Çok fazla hayatımda uygulamasam da o yıl moda dünyasında ne olup bittiği hakkında mutlaka bir fikrim oluyor. Kendimi içinde rahat hissedemediğim hiçbir kıyafet beni mutlu etmiyor.
[reklam]
AŞIKSAM, HİSSETTİRİRİM

Aşık olduğumu mutlaka karşımdakine hissettiririm ve ben de hissetmek isterim. Duygularımı asla saklamam, bilsin isterim.

Aşkta da -hayatın kendisinde olduğu gibi- herkesin karşısındakinin hayatına saygı duyması gerektiğini düşünüyorum.

Eğer saygı, anlayış ve hoşgörü varsa bir ilişkide, sorun çıkma olasılığı da çok azdır. Maalesef uzun süredir aşık değilim.

GÜNDEMİN İLK MADDESİ “GÜNEŞİ BEKLERKEN”

Şu sıralar gündemimde yeni başlayan dizim “Güneşi Beklerken”den başka bir şey yok, çünkü vaktimin çoğu sette geçiyor. Sette değilsem de yine çalışıyorum; dizi için atletizm dersleri alıyorum.

 

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN YAZ SONUNDA BİTECEK Mİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin