Güven Hokna o habere isyan etti!

atv'nin sevilen dizisi 'Huzur Sokağı' dizisinde Saadet Hanım'ı canlandıran oyuncu Güven Hokna, hakkında çıkan '286 bine Huzur’a kavuştu!' haberine isyan etti.

resim yok
19 Haziran 2013 - 13:00
Magazin

atv'nin sevilen dizisi 'Huzur Sokağı' dizisinde Saadet Hanım'ı canlandıran oyuncu Güven Hokna, hakkında çıkan '286 bine Huzur’a kavuştu!' haberine isyan etti.

 

İddialara göre...


İddialara göre Huzur Sokağı dizisinin Saadet hanımı Güven Hokna yapımcı şirketten 9 bölümün parasını alamadığı için ihtar çekti.

İhtar üzerine yapımcı şirket ünlü oyuncunun 286 bin 650 TL’sini ödedi.

 

Açıklama geldi!


Özellikle Ferhunde Hanımlar, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi, İkinci Bahar ve Zerda dizilerindeki rolleriyle tanınan Hokna, haberle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"286 bin lira aldı Huzur'a kavuştu" başlığıyla yer alan haber başlığı ve içeriğiyle beni oldukça derinden üzmüştür.

Bu anlamda, başından beri dizimizle maksatlı olarak haberler ardı sıra yapılsada, bu haberlerin neden yapıldığını da hiç bir şekilde anlamış değilim.

Herkes gibi bizde nihayetinde bir dizi yapıyoruz. Ve başarının karşılığının bu şekilde olmaması düşüncesi içerisindeyim.

 

''Manidar...''
[reklam]
Bana ait olmayan fikirlerin bizzat benim demecimmiş gibi gazete sayfalarında yer almasını da oldukça manidar buluyorum.

Gazetede yer alan bu haberin çirkin bir başlıkla başlaması, para konusunu içermesini, iznim olmaksızın gazete ve internete yansımasını, bazı magazin programlarında alt yazı geçilmesinide ayrıca eshefle kınıyorum....

Kaldı ki ! yapımcı firmamız SET Film ile aramda sevgi, saygı ve güven paylaşımına dayalı bir iş ilişkisi mevcut olup, herhangi bir olumsuzluğun yaşanması mümkün değildir.!

Bu yüzden yapım şirketiyle aramda,hiçbir rahatsızlığım ve kavgam olmamıştır.

Yeni sezonda da HUZUR SOKAĞI olarak seyircimizle ekranda buluşacağımızı büyük bir mutluluk içinde belirtirim."

 

 

HUZUR SOKAĞI'NIN YILDIZI HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin