Güzel Köylü dizisi ne zaman final yapacak?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Güzel Köylü'nün sezon final tarihi belli oldu.

resim yok
13 Nisan 2015 - 14:32
İptal - Onay

Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, sevilen dizi Güzel Köylü hakkında açıklama yaptı. Turgut, “Güzel köylü Temmuz sonuna kadar ekranlarda olacaktır. Temmuz'un 3 haftası sezon finali yapacaktır” açıklamasında bulundu.

 

43. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlenir. İşin aslını öğrenmeye çalışır. Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmektedir ancak Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu olayı bir kaç kişiyle paylaşınca kafası iyice karışır. En sonunda küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu Kamuran'a sorar. Kamuran da eline geçen fırsatı değerlendirir ve Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira atar. Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyler. Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yapar. Gidip bunu Kaan'a söyler. Kaan ise bunu kendisine yediremez ve bu olayı Kamuran'ın ailesinin önünde açıklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin